Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Y-cam BabyPing Video Monitor - dětská chůvička (pro iPad, iPhone a iPod Touch)

Y-cam BabyPing Video Monitor - dětská chůvička (pro iPad, iPhone a iPod Touch)
Dětský Videomonitor pro miminka. Spojení dětské chůvičky a nejnovějších technologií. Pokud využíváte iPhone, iPad nebo iPod,poř. PC, nebo notebook, stačí Vám Babyping monitor a máte zajištěné hlídání Vašeho dítěte. Kompatibilní pouze s iOS 6 - iOS 8!
 
Koncová cena bez DPH
3 298 Kč
Výrobce
iOS příslušenství
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
MTBABYPING
Part No.

    Popis produktu

    Kompatibilní pouze s iOS 6 - iOS 8!

    Dětský Videomonitor pro miminka. Spojení dětské chůvičky a nejnovějších technologií. Pokud využíváte iPhone, iPad nebo iPod,poř. PC, nebo notebook, stačí Vám Babyping monitor a máte zajištěné hlídání Vašeho dítěte. Využívá místní Wi-Fi připojení, je chráněn proti rušení i nechtěnému přenášení signálu, má „neviditelné“ noční vidění i nastavení úrovně přijímaných zvuků. Jednoduchá instalace bez jakéhokoliv přídavného zařízení, perfektní obraz ve dne i v noci, napájení přímo ze sítě, možnost nepřetržitého provozu, krásný design. Možnost připojení k více zařízením současně. kompletní informace najdete na http://www.babyping.cz Jedná se o bezdrátový IP videomonitor pro miminka který komunikuje s mobilními telefony, tablety, notebooky. Můžete sledovat Vaše miminko jak z vedlejší ho pokoje tak i z libovolného místa na zeměkouli.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.