Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

XRite Eye-One Display 2

XRite Eye-One Display 2
XRite Eye-One Display 2 je kalibrační sonda (kolorimetr, nikoliv spektrofotometr), určená pro kalibraci klasických CRT monitorů, tak i LCD monitorů. Je určena pro fotografy a kretivní profesionály, kteří potřebují barevnou věrnost monitoru. Eye-One Dis...
 
Koncová cena bez DPH
3 791 Kč
Výrobce
XRite
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
3 792 Kč
DPH
21%
Kód
MOEOD
Part No.
355420

    Popis produktu

    XRite Eye One Display 2 je zařízení určené ke kalibraci všech typů LCD a CRT monitorů (včetně notebooků s výjimkou širokogamutových monitorů) a umožňuje používat všechny funkce, které má nižší zařízení Eye-One Display LT. Programové vybavení dodávané jako součást tohoto balíčku provede uživatele celým procesem kalibrace; výsledkem několika jednoduchých kroků bude monitor zobrazovat konsistentní a předvídatelné barvy. Eye-One Display 2 může být také využit ke kalibraci více monitorů, které jsou připojeny k jedné pracovní stanici. Eye-One Display 2 zobrazí report vytvořeného profilu monitoru, který ukazuje teplotu chromatičnosti, luminanci a gamu monitoru a dále oproti verzi LT umožňuje řízení a přizpůsobení kapacity gamy a nastavení bílého bodu bez omezení. Eye-One Display 2 vytváří vysoce kvalitní ICC profily umožňující barevnou věrnost monitorů.

    Poznámky: Zařízení nelze použít pro měření odrazových předloh. Dodávaný software je licencován na neomezený počet počítačů.

    Česká uživatelská příručka je k dispozici v nízkém náhledovém rozlišení zde (2,3 MB) a dále ve vysokém rozlišení zde (42,7 MB).

    Poznámka: produkt je také označován jako i1 Display 2.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.