Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

manažer nepřiřazen

info@quentin.cz

Xerox Colotech A4 laser papír 160g - 250 listů, oboustranný

Xerox Colotech A4 laser papír 160g - 250 listů, oboustranný
Vlajková loď mezi papíry Xerox pro barevný digitální tisk a kopírování (lze ho pochopitelně využít I pro černobílé aplikace).Všude tam, kde se používá barevný tisk či kopírování, bude papír Xerox Colotech zlepšovat kvalitu Vašich dokumentů. Papír je hl...
 
Koncová cena bez DPH
272 Kč
Výrobce
Xerox
DPH
21%
Kód
MT3R94656
Part No.
3R94656

    Popis produktu

    Vlajková loď mezi papíry Xerox pro barevný digitální tisk a kopírování (lze ho pochopitelně využít I pro černobílé aplikace).Všude tam, kde se používá barevný tisk či kopírování, bude papír Xerox Colotech zlepšovat kvalitu Vašich dokumentů. Papír je hlazen speciálním válcem pro docílení zvláště jemného lesklého povrchu, který zvyšuje barenou jasnost a kontrast na všech barevných laserových tiskárnách a kopírkách. Vysokou kvalitu vytištěného obrazu zaručuje také vysoká bělost papíru (165 CIE). Poskytuje rovněž optimální výkon na velkoobjemových tiskárnách a kopírkách.
    Jde o speciální, oboustranně natíraný papír určený především pro tisk všech reprezentativních materiálů – např. fotografií, katalogů, kalendářů či vizitek – který nezná kompromis.
    Brilantní barvy a ostrost tištěných fotografií Vás nenechají na pochybách.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Typ Archy
    Povrch Matný (Matt)
    Rozměry materiálu A4
    Materiál - gramáž 121 - 170 g

    Všechny produkty

    Výrobce Xerox

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.