Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite Color iControl | QC with 5 Floating Licenses

X-Rite Color iControl | QC with 5 Floating Licenses
X-Rite Color iControl | QC with 5 Floating Licenses je online verze software Color iQC pro kontrolu kvality tisku v klasické ofsetové tiskárny a obalový průmysl. Tato verze je určena především firmám, které mají více poboček na více místech a chtějí mí...
 
Koncová cena bez DPH
470 736 Kč
Výrobce
X-Rite
DPH
21%
Kód
MOIQC05
Part No.
IQC05

    Popis produktu

    X-Rite Color iControl | QC with 5 Floating Licenses je online verze software Color iQC pro kontrolu kvality tisku v klasické ofsetové tiskárně či v obalovém průmyslu. Tato verze je určena především firmám, které mají více poboček na více místech a chtějí mít kvalitu tisku řízenou centrálně z jednoho místa a konzistentní výsledky na všech místech tisku. Color iControl umožnuje: centralizovanou kontrolu a správu dat, datový přístup řízený uživatelem, funkcí, místem, konfigurovatelnost pro uživatele nebo role, databázi dat v čase, konektivitu s jinými systémy a procesy. Není nutná místní instalace, konektivita je přístupná přes vzdálenou správu (Microsoft Terminal Services nebo Citrix), jednoduché updaty a podpora, jednoduché rozšíření. Color iControl QC obsahuje všechny funkce stand alone verze Color iQC Print. Color iQC Print je vysoce profesionální software pro kontrolu kvality. Odstranuje pochybnosti při hodnocení kvality tisku po všech stránkách. Jeho snadná flexibilita (nastavení, uživatelsky definovatelné rozhraní, vlastní definice norem) umožnuje barevnou analýzu tištěných vzorků, výrobních vzorků nebo hotových výrobků jakéhokoliv typu. Základní on-line verze je s pěti plovoucími licencemi. Lze dodat verze s 10, 15, 20, 25, 50 či 100 plovoucími licencemi.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    color-iqc

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.