Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom Spark - tablet sleeve

Wacom Spark - tablet sleeve
Bamboo Spark jsou desky s chytrým kuličkovým perem a místem pro váš oblíbený papír. Pište rukou. Stiskněte tlačítko a uložte své ručně psané poznámky v digitální podobě. Verze s obálkou pro uložení tabletu do velikosti 9,7".
 
Koncová cena bez DPH
2 188 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
2 058 Kč
DPH
21%
Kód
WTCDS-600P
Part No.
CDS-600P

    Popis produktu


    Bamboo™ Spark - verze s obálkou pro uložení tabletu do velikosti 9,7"



    Dělejte si poznámky. Plánujte. Z papíru, do cloudu, na papír.
    Bamboo Spark jsou desky s chytrým kuličkovým perem a místem pro váš oblíbený papír. Pište rukou. Stiskněte tlačítko a uložte své ručně psané poznámky v digitální podobě. Přesuňte je do aplikace Bamboo Spark nebo do Wacom Cloudu, kde je můžete upravovat, archivovat, sdílet a mít k nim přístup odkudkoli.

    Vaše poznámky na vašem papíře s prémiovým chytrým kuličkovým perem.
    Piště na svůj oblíbený papír chytrým perem Bamboo Spark a podložka rozpoznávající přítlak pera uloží každý tah. Nepotřebujete tedy žádný speciální papír. Stiskněte tlačítko a vaše poznámky se digitálně uloží. Do interní paměti Bamboo Spark můžete uložit až 100 stránek a synchronizovat je později. Na svém iOS nebo Android zařízení zapněte technologii Bluetooth® Smart a synchronizujte své poznámky pomocí aplikace Bamboo Spark. Pokud k nim chcete neomezený přístup, přesuňte je do Wacom Cloudu. Upravte je v aplikaci Bamboo Spark nebo Bamboo Paper díky technologii Wacom Ink Layer Language (WILL).

    Ekosystém vybudovaný pro zachycení a realizaci okamžitých nápadů
    Vaše digitální poznámky se uloží díky technologii WILL, která umožní inkoustu žít digitální život v aplikaci Bamboo Spark, Bamboo Paper a službě Wacom Cloud. To znamená, že můžete měnit tahy na jakémkoliv zařízení pomocí aplikací Bamboo Spark nebo Bamboo Paper. Zatímco tvarujete své poznámky a nápady, uložte je do Wacom Cloudu, kde je můžete archivovat a mít k nim přístup z většiny zařízení s připojením k internetu.

    Poznámky na míru
    Když jste hotovi, exportujte soubory ve formátu JPG nebo PDF, uložte je na vámi preferované úložiště, například Evernote nebo Dropbox. Přistupovat k nim můžete z libovolných zařízení s připojením k internetu.



    Systémové požadavky - Bluetooth® Smart ready devices:
    * iPad Mini, iPad 3, iPad Air, iPhone 4s a novější, iOS 8 a novější
    *Android 4.3 a novější
    * Bamboo Spark App
    * tloušťka bloku 50 stran


    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.