Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom MobileStudio Pro 16" 256GB

Wacom MobileStudio Pro 16" 256GB
Při nákupu Wacom Mobile Studio Pro 16" - Wacom Stand k MobileStudio Pro ZDARMA. Tvůrčí svoboda ve výkonném mobilním studiu. Navržený pro kreativní profesionály, kteří si chtějí zachovat svobodu při práci na největších projektech - kdekoliv. Wacom Mobil...
 
Koncová cena bez DPH
51 351 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
12.50 Kč , DPH:  21%  (Tablety a čtečky nad 10” všechny tablety a čtečky)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
48 669 Kč
DPH
21%
Kód
WTMSP16-256
Part No.
DTH-W1620M

    Popis produktu

    Při nákupu Wacom Mobile Studio Pro 16" - Wacom Stand k MobileStudio Pro ZDARMA.

    Tvůrčí svoboda ve výkonném mobilním studiu.

    Navržený pro kreativní profesionály, kteří si chtějí zachovat svobodu při práci na největších projektech - kdekoliv. Wacom MobileStudio Pro 16" nabízí celé studio tvůrčích nástrojů pro práci v 2D a 3D na větším plátně. Navíc je výkonný přenosný počítač vybavený novým perem Wacom Pro Pen 2. Žijte. Odvažte se. Tvořte.

    Nové pero Wacom Pro Pen 2: přirozené a přesné

    Naše nové pero Wacom Pro Pen 2 se okamžitě stane vaším oblíbeným tvůrčím nástrojem. Je mnohem citlivější, mnohem přesnější a mnohem rychlejší než jakékoliv jiné pero, které jsme kdy vyrobili.

    Napumpovaný výkonem

    Wacom MobileStudio Pro 16" je plně vybavený, procesorem Intel® poháněný počítač, který zvládne i náročné 2D, 3D a CAD aplikace. Vytváříte prototyp nové převodovky v SolidWorks®? Hodina HD úprav, která potřebuje rendering v Adobe® Premiere® Pro? MobileStudio Pro zvládne více než tento úkol. Vyberte si konfiguraci pro svou tvorbu, až 16GB RAM, Intel® CoreTM i7 procesor a až 512GB místa na SSD disku. Navíc jsou oba modely Wacom MobileStudio Pro 16 vybaveny grafickou kartou NVIDIA Quadro, aby zvládly plynulou práci i s těmi největšími soubory, které budou na displeji doslova létat.



    3D ready

    Díky výkonným Intel™ čipům, konfiguracím paměti a úložného prostoru, má Wacom MobileStudio Pro 16" výpočetní výkon a grafické možnosti pro práci v náročných 2D, 3D a CAD aplikacích. A pokud chcete zachytit objekty z reálného světa, abyste urychlili rychlost svého návrhu nebo 3D modelaci, vyberte si model, který obsahuje Intel® RealSense™ 3D kameru a skenovací software Artec Studio 11 Ultimate*.
    *Artec Studio software zahrnuje 12 měsíční licenci

    Vaše pracovní plocha i výkladní skříň

    4K rozlišení (3.840 x 2.160 pixelů) vašeho Wacom MobileStudio Pro 16" dokonale renderuje každý jemný tah štětce a nabízí dostatečnou plochu, na které můžete tvořit a pracovat. Barevná přesnost 94% Adobe® RGB znamená, že můžete přesně reprodukovat dokonce i ty nejjemnější odstíny. Vaše práce bude vypadat úžasně – a hlavně pocit během práce bude úžasný. Nový skleněný povrch nabízí reálný pocit z práce perem na papíře. Plus, multitouch gesta zjednodušují základní ovládání na úroveň ovládání chytrých telefonů: zvětšování, zmenšování, posouvání, přesouvání atd.

    Wacom MobileStudio Pro 16" Tablet

    Wacom MobileStudio Pro 16" nabízí velký kreativní prostor s vysokým grafickým výkonem. Vyberte si ze dvou konfigurací, každá z nich vám umožní jendoduše a plynule skicovat, malovat, upravovat a vytvářet.

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Wacom

    Příslušenství

     
    2 025 Kč 

    bez DPH

    2 450 Kč 

    s DPH

    Náhradní 100 W napájecí adaptér pro Wacom MobileStudio Pro.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.