Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom Intuos5 S Touch - rozbalený kus

Wacom Intuos5 S Touch - rozbalený kus
Intuos5 S Touch je svými kompaktními rozměry ideálním tabletem na cesty. Nejzásadnější změnou oproti předchozí čtvrté řadě je ovládání perem a dotykem.
 
Koncová cena bez DPH
4 097 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
4 058 Kč
DPH
21%
Kód
WTPTH-450-EN
Part No.
PTH-450-EN

    Popis produktu

    Nabízíme slevy pro školy, studenty a učitele na produkty Wacom. Dodatečná sleva činí 10% (nárok na slevu nutno doložit). Platí na všechny tablety a stylusy Wacom, Inkling. Neplatí pro modely Cintiq.

    Intuos5 S Touch
    Intuos5 S Touch je svými kompaktními rozměry ideálním tabletem na cesty. Nejzásadnější změnou oproti předchozí čtvrté řadě je ovládání perem a dotykem. Multitouch podporuje systémová gesta, ale lze nastavit vlastní gesta dle potřeby. Důležitou informací je, že steně jako u předchozích řad Intuos a ovládání perem, lze nastavit gesta pro každou aplikaci zvlášť.
    Intuos5 S Touch je vybaven šesti tlačítky ExpressKeys, na kterých se díky značkám uživatel orientuje pomocí hmatu mnohem rychleji. Stačí podržet prst na příslušném tlačítku a na obrazovce se (díky nové funkci ExpressView) zobrazí aktuální nastavení tlačítek.
    Dokoupením bezdrátové sady, tzv. Wireless Accessory Kit, si uživatel může s novým Intuos5 užít ještě více volnosti zcela bez drátů, což zejména na cestách velmi ocení.

    Hlavní funkce
    Intuos5 je nová generace profesionálních grafických tabletů pro fotografy, designéry a umělce, kteří se chtějí naplno položit do digitální tvorby. Mezi vynikající nové vlastnosti patří zahrnutí podpory multitouch gest pro přirozené ovládání, funkce ExpressView určená k lepší  efektivitě práce a bezdrátové připojení pro zvýšení pohodlí tvorby. To vše doplněno o bezkonkurenční technologii pera Wacom (rozpoznání přítlaku a náklonu pera) dělá z řady Intuos5 zcela výjimečný nástroj pro intuitivní digitální tvorbu.

    • Ovládání dotykem zjednodušuje tvorbu, umožňuje využití multitouch gest, uživatel si může na příslušná gesta nadefinovat klávesové zkratky podle potřeby.
    • Revoluční funkce zobrazení informací na obrazovce ExpressView. Soustřeďte se pouze na svou práci.
    • Získejte ještě více svobody pomocí volitelné sady pro bezdrátové připojení.
    • Promyšlená ergonomie: nový jemný povrch navržený pro maximální pohodlí.
    • Vysoká přesnost pera: 2.048 úrovní přítlaku a rozpoznání náklonu pera pro ještě přirozenější tvorbu.
    • Intuitivní: až osm individuálně nastavitelných tlačítek ExpressKeys s novým povrchem pro jejich snadné rozpoznání.
    • Efektivní: multifunkční Touch Ring se čtyřmi programovatelnými funkcemi pro každou aplikaci.
    • Prověřená technologie Intuos pro dosažení maximální produktivity.


    Úprava fotografií, 2D, 3D design, ilustrace, animace. Ponořte se do své digitální tvorby. Intuos5 – pro nejlepší kreativce na světě.
    Nový Intuos5 opět nově vymezuje způsob, jakým kreativci pracují, umožňuje jim plně se soustředit jen a jen na práci. Zapůsobí rovněž svým novým designem.
    Intuos5 obsahuje až osm tlačítek ExpressKeys, která mohou být individuálně nastavena dokonce pro každou aplikaci jinak. Jsou vybavena novými prvky pro rozlišení jednotlivých tlačítek pomocí hmatu. Orientace na tabletu je tedy jednodušší, práce intuitivnější a rychlejší. Vyzkoušejte si také nový multifunkční Touch Ring. Lze na něj nastavit až čtyři funkce pro každou aplikaci: například posouvání stránky, zoom, velikost štětce, rotaci plátna nebo volbu vrstvy. Tyto funkce můžete ušít na míru své práci, vaše činnost tak bude ještě rychlejší a efektivnější. Stačí najet prstem na příslušné tlačítko ExpressKey a na obrazovce se zobrazí nastavení tlačítka. Nenechte se rozptylovat hledáním správného nástroje nebo funkce, soustřeďte se pouze na svou tvorbu.
    Další vlastností zlepšující plynulost práce je nový způsob ovládání dotykem. Nastavte si jednotlivé dotykové funkce pro různé aplikace, namísto klávesových zkratek používejte multitouch gesta. Na tabletu Intuos5 můžete používat kromě pera také až pět prstů.
    Přesná práce je umožněna díky peru Intuos5 Grip Pen s 2.048 úrovněmi přítlaku. K dispozici jsou čtyři různé typy hrotů, každý uživatel si může vybrat podle momentálního typu práce anebo osobních preferencí. Jemný povrch tabletu přispívá ke zvýšení pohodlí během tvorby. Tablet má ergonomicky řešenou část, o kterou se opírá ruka, a je jedno zda kreslíte pravou nebo levou rukou.
    Zkraťte si pracovní dobu využitím tzv. Radial Menu. Pro každou činnost si můžete vytvořit rychle dostupné strukturované menu. Může obsahovat nejpoužívanější klávesové zkratky pro příslušnou činnost, např. retuš fotografií, ilustraci atd.
    Kromě mnoha technických novinek přichází Intuos5 také s nabídkou ještě větší svobody při práci. Stačí dokoupit sadu pro bezdrátové připojení (Wireless Accessory Kit) a budete pracovat zcela bez drátů. Pokud hledáte efektivitu, produktivitu a přesnost, Intuos5 je tím pravým nástrojem právě pro vás.




    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.