Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom Intuos Photo Pen&Touch S - černý

Wacom Intuos Photo Pen&Touch S - černý
Wacom Intuos Photo Pen&Touch S v černé barvě se speciálním softwarem pro fotografy zdarma.
 
Koncová cena bez DPH
2 172 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
2 058 Kč
DPH
21%
Kód
WTCTH-490PK
Part No.
CTH-490PK-N

    Popis produktu




    Splň si své umělecké sny. Jediné, co potřebuješ, je Intuos.


    Uvolni svou kreativitu s novým Intuosem. Ať už stojí tvůj sen na začátku tvé tvorby a třeba chceš jen získat pár "Lajků", anebo naopak posouvá limity tvé tvorby, Intuos má všechno, co potřebuješ k jeho dosažení.

    Všechno, co potřebuješ, najdeš v jedné krabici
    Můžeš mít různé umělecké ambice, Intuos ti je pomůže naplnit. Všechno, co potřebuješ, najdeš v jednom balení. Každý kvalitní grafický tablet od Wacomu přichází s kreativním balíčkem zdarma. Obsahuje kreativní software ke stažení, služby a také online tutoriály.

    Vyber si za čtyř modelů a najdi ten, který se bude nejlépe hodit pro tvůj způsob práce. Intuos ti umožní jednoduše vzít své nápady a ztvárnit je, rychle a jednoduše. Možnosti jsou nekonečné.

    Vytvoř něco úžasného
    Intuos je krásný a jednoduše použitelný grafický tablet. Kresli, skicuj, maluj a upravuj s pomocí nástroje, který je pro lidskou ruku přirozený. Tlakově citlivé pero, citlivý tablet, intuitivní multi-touch* gesta a nastavitelná tlačítka ExpressKeys™ ti dávají do ruky úplně nový digitální balík nástrojů. Využij 1.024 úrovní přítlaku pera, které přesně zobrazí tvé tahy štětcem a linky.

    Ovládání tabletu je jednoduché. Můžeš díky multitouch technologii používat stejná gesta jako na chytrém telefonu: zoom, posouvání, nebo navigace tvými uměleckými díly. Můžeš také tlačítka ExpressKeys™ nastavit na některou z funkcí, kterou nejčastěji používáš, jako výměna hrotů nebo nástrojů. S balením Intuos máš všechny potřebné nástroje ve svých rukách.

    Snadný začátek
    Nastavení je jednoduché. Připoj USB kabel do Maca nebo PC. Nainstaluj ovladač, potom zaregistruj tablet a stáhni si svůj kreativní software. A můžeš začít tvořit. Začít s Intuosem je rychlé a jednoduché.

    Jsi blíže než si myslíš
    Vyjádři se. Zkus něco nového, anebo vylepši to, co děláš. Intuos ti pomůže zlepšit tvůrčí dovednosti a povznést tvé umění na vyšší úroveň.

    Tvorba bez hranic
    Použij Intuos k rozvinutí svého talentu nebo objev nové tvůrčí obzory. Od začátečníka po pokročilého umělce - pro každého existuje ten správný Intuos. Vyber si malý tablet, který se dobře vejde na omezené místo na stolea dobře se převáží. Nebo střední tablet, který nabízí širší plátno a stále se dobře vejde do notebookové brašny.

    Vyber si ze čtyř modelů navržených pro tvůj způsob tvorby:

    Intuos Draw: zapni svou představivost
    Teprve začínáš a hledáš svůj vlastní styl? Intuos Draw udělá z tvorby zábavu. Kresli, maluj, upravuj s jednoduše použitelným tabletem.

    Intuos Art: Posuň své umění o úroveň výše
    Takže už máš umělecké dovednosti? Předveď je světu s Intuos Art. Maluj, navrhuj, tvoř s tlakově citlivým perem na digitálním plátně.

    Intuos Photo: Vytvoř úžasné fotky během okamžiku
    Tvé fotografie vyprávějí příběhy. Udělej svůj příběh krásnějším s Intuos Photo. Uprav své obrázky pro tisk, posuň své tvůrčí hranice a sdílej svou tvorbu s přáteli a rodinou.

    Intuos Comic: Nech své příběhy oživnout.
    Chceš, aby tvé postavy vzlétli z papíru? Intuos Comic je tvůj dokonalý pomocník. Skicuj, obtahuj a obarvuj snímky s tlakově citlivým perem na digitálních stránkách.


    Technická specifikace:

    Typ produktu Pen tablet
    Hmotnost 310 g
    Rozměry tabletu 210 x 169 x 11 mm
    Aktivní plocha 152 x 95 mm
    Ovládání dotykem ano
    Pero Intuos Pen s gumou
    Úrovně přítlaku 1.024
    Typ pera tlakově citlivé, bezdrátové, bez baterie
    Technologie patentovaná metoda elektromagnetické rezonance
    Rozlišení 2.540 lpi
    Tlačítka Expresskeys™ ano, 4 s možností nastavení pro každou aplikaci zvlášť
    Systémové požadavky USB port, internetové připojení, Windows 7, Windows 8 nebo Windows 10 Mac OS X 10.8.5 nebo vyšší (Intel® procesor)
    Kabel v balení ano
    Bezdrátová podpora ano (bezdrátový modul je nutné dokoupit)
    Výdrž na baterii při bezdrátovém provozu 30 hodin
    Záruka 2 roky
    Rychlost snímání pera 133 pps
    Obsah balení pen tablet a pero; náhradní hroty, úchyt a kroužek pro výměnu hrotů; Quick start guide; instalační CD; USB kabel
    Software Windows: Corel PaintShop® Pro X8 a Corel AfterShot™ Pro 2 (ke stažení z internetu po registraci tabletu) Mac: Macphun Pro Package (Tonality Pro, Intensify Pro, Snapheal Pro, Noiseless Pro) a Corel AfterShot™ Pro 2

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.