Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom Cintiq Pro 13 FHD

Wacom Cintiq Pro 13 FHD
Wacom Cintiq Pro je navržený pro profesionální umělce a designéry, kteří vyžadují intuitivní nástroj.
 
Koncová cena bez DPH
23 753 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
36 Měsíců
Recyklační poplatek
40.00 Kč , DPH:  21%  (Monitory do 25")
Vaše cena  s RP*
22 554 Kč
DPH
21%
Kód
WTCQ13PRO
Part No.
DTH-1320-EU

    Popis produktu

    Tvořte přímo na obrazovce s nejlepším perem od Wacomu v historii

    Wacom Cintiq Pro je navržený pro profesionální umělce a designéry, kteří vyžadují intuitivní nástroje pro svou tvorbu a možnost kreslit přímo na obrazovku a mít tak přímou kontrolu toho, co dělají. Cintiq Pro je nejpokročilejší kreativní displej, podpořený stylusem Wacom Pro Pen 2, který má oproti předchozí verzi čtyřnásobné úrovně přítlaku. Cintiq Pro funguje na PC i na Macu.



    Žij. Troufni si. Tvoř.Vyberte si model, který bude odpovídat vaší práci.

    Jedna velikost nebude nikdy vyhovovat všem. Proto je Cintiq Pro dostupný ve velikostech 13,3” a 15,6”. Pokud často cestujete, nebo máte málo místa na pracovním stole, potom bude zřejmě vaší volbou Cintiq Pro 13, který se vejde do notebookové brašny. Full HD rozlišení (1.920 x 1.080 pixelů) a barevná přesnost 89% Adobe RGB z něj dělají skvělý nástroj pro skicování a kreslení

    Ostřejší detaily, bohatější barvy

    Skvělý displej s až 4K rozlišením a barevným gamutem až 94% Adobe® RGB (Cintiq Pro 16), díky kterému dobře uvidíte i ty nejdrobnější detaily vaší práce. Kreslení na speciálním skle, které dává podobný odpor jako papír klasickému peru, bude velmi intuitivní. Přirozená koordinace ruky a oka je u Cintiqu jedním z největších benefitů.

    Nejlepší Wacom pero v historii

    Wacom Cintiq Pro přichází s nejlepším stylusem v historii. Wacom Pro Pen 2 je přesnější, rychlejší a citlivější než kdykoliv předtím. Náš nový Wacom Pro Pen 2 se okamžitě stane vaším oblíbeným nástrojem.

    Ušetří vám spoustu času

    Je navržený pro kreativní profesionály, kteří jsou rádi za jakýkoliv ušetřený čas. Cintiq Pro je vybavený funkcemi, které pomohou zvýšit produktivitu. Tlačítka ExpressKeys™ a Radial menu je možné naprogramovat přesně podle potřeb uživatele. Také připojení je jednoduché, Cintiq Pro používá USB kabel typu "C", který dokáže Cintiq napájet, přenášet data i video. Anebo si dokupte Cintiq Connect* a připojte Cintiq bezdrátově. *Prodávaný samostatně.

    Snadná navigace

    Cintiq Pro je vybavený multitouch technologií, posouvání, zoom, rotace jednoduše a stejně jako na chytrém telefonu.

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.