Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Wacom Bamboo Omni - černý

Wacom Bamboo Omni - černý 
Wacom Bamboo Omni - černý
Stylus s jemným hrotem, navržený pro rychlé poznámky na dotykových zařízeních s iOS nebo Androidem.
 
Koncová cena bez DPH
1 096 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
983 Kč
DPH
21%
Kód
WTCS-700K
Part No.
CS-700K

    Popis produktu

    Bamboo Omni - Poznámky jednoduše a okamžitě
    Bamboo Omni je stylus s jemným hrotem, navržený pro rychlé poznámky na dotykových zařízeních s iOS nebo Androidem. Anotujte PDF dokumenty, skicujte nebo pište pohodlně a okamžitě. U Bamboo Omni není nutné žádné párování - jen pootočte hrot a začněte.

    Pohodlné zachycení myšlenek
    Bamboo Omni je pohodlný a dobře vyvážený, díky svému trojhrannému designu, takže velmi dobře sedí v ruce. Obě barevné verze, černá i bílá, nabízejí prvotřídní povrch měkký na dotyk a vyrobený z velmi kvalitních materiálů. Optimalizovaná klipsna zase udrží Bamboo Omni v bezpečí kapsy, kabelky nebo na obalu vašeho tabletu.

    Otočte pro nabíjení a ochranu
    Pokud chcete ochránit hrot, anebo stylus vypnout nebo zapnout, jendoduše otočte Bamboo Omni. Hrot tenký 1,9 mm je odolný, ale zároveň nezanechá žádné stopy na displeji vašeho přístroje. Baterie se nabíjí přes USB a malá indikační dioda ukazuje, zda je stylus zapnutý.

    Uchovávejte, tvarujte a sdílejte své nápady Stáhněte si aplikaci Bamboo Paper, budete tak moci dělat poznámky, zachytíte všechny nápady a můžete skicovat. Služba Inkspace vám nabízí jednoduché ukládání, úpravu a sdílení nápadů. A na Wacom tržišti (Wacom Marketplace) je mnoho dalších nástrojů k prozkoumání.

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.