Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Tecco Book GRAN Square with PFR220 DUO FineArt Rag

365 x 330 mm, 25 listů 
Tecco Book GRAN Square with PFR220 DUO FineArt Rag
Kvalitní fotokniha s deskami z jemné kůže v barvě antracitu. Vazbu zajišťují tři kovové šrouby, umožňující individuální a flexibilní složení knihy. Listy formátu 365 x 330 mm mají potisknutelnou plochu 330 x 330 mm oboustranně. Fine-artový materiál PFR...
 
Koncová cena bez DPH
2 595 Kč
Výrobce
Tecco
DPH
21%
Kód
MTPATEBOOK25L-365PFR
Part No.
6859010013

    Popis produktu

    Kvalitní fotokniha s deskami z jemné kůže v barvě antracitu. Vazbu zajišťují tři kovové šrouby, umožňující individuální a flexibilní složení knihy. Listy formátu 365 x 330 mm mají potisknutelnou plochu 330 x 330 mm oboustranně. Fine-artový materiál PFR220 s potisknutelnou povrchovou úpravou na obou stranách, je optimální pro tvorbu fotoalb s uměleckým nádechem.
    Velmi jemná, homogenní bavlněná struktura povrchu s matným vzhledem je příjemná na pohled i na dotyk. Mezi výtisky je možno vložit pergamenový papír (lze objednat).
    GRAN Square je univerzálně použitelná, kompaktní čtvercová fotokniha pro prezentaci velkých fotografií . Je možno ji rozšířit na 50 listů dokoupením papírů a delších vazebních šroubů.
    TECCO- fotokniha je systém určený, krom domácností, pro mnoho odvětví, jako designéři, fotostudia, architekti, PR-agentury, prostě pro každého, kdo chce prezentovat svou práci v atraktivním a profesionálním provedení.

    Stránky výrobce:

    https://quentin.cz/tecco/

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Digitální fotografie
    Typ Archy
    Povrch DUO - oboustranný
    Speciální úprava DUO - oboustranný
    Rozměry materiálu foto pohlednice
    Materiál - gramáž 171 - 220 g

    Všechny produkty

    Výrobce Tecco

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.