Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Sonnet Echo Express SE III Thunderbolt 3 externí box pro 3 PCIe karty

Sonnet Echo Express SE III Thunderbolt 3 externí box pro 3 PCIe karty
Externí box pro připojení až tří PCIe 3.0 karty k počítači s konektory Thunderbolt 3.
 
Koncová cena bez DPH
16 354 Kč
Výrobce
Sonnet Technologies
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
16 107 Kč
DPH
21%
Kód
STECHO-EXP-SE3-T3
Part No.
ECHO-EXP-SE3-T3

    Popis produktu

    Pro profesionály pracující v kreativních oblastech samotný výpočetní výkon počítače leckdy na práci nestačí. Ukázkovým příkladem je nejnovější MacBook Pro®, který přestože nabízí vynikající výkon, postrádá rozšiřující sloty PCIe potřebné pro připojení speciálních karet pro video a audio, připojení k vysokorychlostním úložištím a sítím. Místo slotů tyto počítače obsahují vysoce výkonné porty Thunderbolt™ 3 pro podporu periferií. Tentto výkonný modul umožňuje připojit tři profesionální karty PCIe - včetně snímání videa, audio rozhraní, SAS nebo SATA HBA, 16Gb nebo 8Gb Fibre Channel, 10 Gigabit Ethernet a RAID řadiče - současně na libovolný počítač s porty Thunderbolt 3. Systém Echo Express III-D (Thunderbolt 3 Edition) je vybaven rozhraním 40 Gb/s Thunderbolt 3, které nabízí dvojnásobnou šířku pásma PCIe na Thunderbolt 2 a dosahuje šířky pásma až 2750 MB / s, což mu umožňuje podporovat snímání a zpracování obrazu 4K karty s vysokými frekvencemi a 16Gb FC karet a dvou portů 10GbE karet při plném výkonu.1, 2 Se schopností pracovat s více náročnými, vysoce výkonnými kartami PCIe podporují připojení dvou 4K displejů @ 60Hz nebo jednoho 5K displeje @ 60Hz (3) a podporu pro rozsáhlou řadu zařízení Thunderbolt4 a USB5 je Thunderbolt 3 skok vpřed v každém směru.

    Klíčové vlastnosti

    • Připojení tří PCIe karet k libovolnému počítači s Thunderbolt 3 porty - Používejte současně více vysoce výkonných PCIe karet.
    • Tři sloty PCIe 3.0 - podporují tři plné výšky, poloviční délku + (až 7,75 palce), jednobarevné karty nebo jednu kartu s dvojitou šířkou a jednu kartu s jednou šířkou
    • 40Gb / s Thunderbolt 3 - dosahuje 2750 MB / s šířky pásma PCIe, což zdvojnásobuje výkon oproti Thunderbolt 2
    • Dva Thunderbolt 3 porty - jeden port sloužící k připojení k počítači; druhý port podporuje řetězové připojení až pěti dalších periferních zařízení Thunderbolt4 k počítači, připojení jednoho periferního zařízení USB5 nebo připojení až dvou displejů 4K nebo jednoho displeje 5K3
    • Teplotně řízený ventilátor - automaticky pracuje pomaleji a tišší s chladnějšími kartami; poskytuje lepší chlazení pro teplejší karty
    • Režim úspory energie - Automatické zapnutí / vypnutí počítače
    • Robustní hliníkové pouzdro - poskytuje robustní a bezpečnou ochranu
    • Napájení pro periferní zařízení - poskytuje až 15 W napájení na připojené periferní zařízení
    • Téměř každá karta s podporou Thunderbolt 3 - pracuje s každou kartou PCIe Thunderbolt 3 kompatibilní s délkou až 7,75 palce
    • Obsahuje Thunderbolt 3 kabel & ThunderLok 3Lo - Obsahuje metróvý kabel Thunderbolt 3 (40Gbps) a ThunderLok 3L konektor pro upevnění kabelu proti náhodnému odpojení

    Technické poznámky

    1 Počítače Windows vyžadují pro podporu tohoto produktu nejnovější firmware (BIOS) a ovladače Thunderbolt. Ohledně informací o aktualizaci se obraťte na výrobce počítače. Ne všechny karty PCIe kompatibilní s Mac jsou také kompatibilní se systémem Windows. Podrobné informace naleznete v tabulce kompatibility karty PCIe Thunderbolt ..
    2 Zatímco Echo Express SE I (Thunderbolt 3 Edition) obsahuje rozhraní 40 Gbps Thunderbolt 3, některé počítače vybavené Thunderbolt 3 používají technologii Thunderbolt 3, která omezuje výkon PCIe na 20 Gb / s. MacBook Pro (13-palcový, pozdní 2016, čtyři porty Thunderbolt 3) má toto omezení v obou pravých Thunderbolt 3 portech a zároveň nabízí plný výkon z levého portu.
    3 Úplný výkon vyžaduje použití dodaného kabelu Thunderbolt 3 (40Gbps) nebo jiných kabelů Thunderbolt 3 (40Gbps); podívejte se na ikonu Thunderbolt a číslo 3 na krytech konektorů, abyste identifikovali tyto kabely.
    4 Jeden monitor 4K je přímo podporován. Dva monitory 4K vyžadují buď 4K monitor s vícevrstvou přenosovou podporou (DP out) nebo adaptér Thunderbolt 3 na Dual DisplayPort . 5K monitor vyžaduje adaptér Thunderbolt 3 až Dual DisplayPort . Všechny počítače Thunderbolt 3 Mac podporují dva monitory 4K. Většina PC Thunderbolt podporuje dva monitory 4K.
    5 Druhý port Thunderbolt 3 podporuje periferní zařízení Thunderbolt a Thunderbolt 2 na počítačích Mac, které se používají s adaptérem Thunderbolt 2 Thunderbolt 3 (USB-C) a Thunderbolt 2 , který se prodává samostatně.
    6 Druhý port Thunderbolt 3 podporuje zařízení s rozhraním USB 3.1 Gen 1 (5Gb) nebo Gen 2 (10Gb), pokud jsou připojeny správným kabelem nebo adaptérem (prodává se samostatně).
    7 ThunderLok 3L je kompatibilní s kabely Thunderbolt 3 Sonnet o délce 1 metr, nikoli však kabely Sonnet Thunderbolt 3 o délce 0,5 metru.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Doplňky a rozšíření

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.