Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Sketchpad Pro Black

Sketchpad Pro Black
Popis produktu: Skicujte na papír – vaše kresby se přenesou do digitální podoby; Začněte pracovat perem na papíru a převeďte své skici do digitálních souborů pouhým stisknutím tlačítka na novém Wacom Sketchpad Pro. Úžasný, přenosný smartpad pro kreativ...
 
Koncová cena bez DPH
4 519 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
4 372 Kč
DPH
21%
Kód
WTCDS-810SK
Part No.
CDS-810SK

    Popis produktu

    Popis produktu:

    Skicujte na papír – vaše kresby se přenesou do digitální podoby
    Začněte pracovat perem na papíru a převeďte své skici do digitálních souborů pouhým stisknutím tlačítka na novém Wacom Sketchpad Pro. Úžasný, přenosný smartpad pro kreativní profesionály umožňuje plynulý přechod z papíru do vaší oblíbené kreativní aplikace.

    Bezproblémový přenos z papíru na obrazovku počítače
    Během skicování na papír pomocí Wacom Sketchpad Pro, můžete vytvářet vrstvy ve svém digitálním souboru použitím inovativního tlačítka "+". Součástí je také aplikace Inkspace, která vám umožní přenést skici do počítače nebo chytrého zařízení. Můžete si také vybrat, zda se má vytvořit ratrový nebo vektorový soubor, který můžete dále upravovat ve vsé oblíbené digitální aplikaci.

    Inspiraci můžete nyní ztvárnit kdekoliv
    Lehký a přenosný Wacom Sketchpad Pro umožňuje tvořit kdekoliv a kdykoliv a zachytit tak jakýkoliv nápad okamžitě. Uložte si kresby, včetně vrstev a stáhněte je do počítače později.

    Konec skenování
    Wacom Sketchpad Pro vám dovolí zapomenout na odstraňování prachu a nečistot ze skenů, rovnou můžete na svém projektu pracovat digitálně.

    Ohromující, tenký a přenosný
    Wacom Sketchpad Pro je krásně zpracovaný, uložený v hnědé nebo černé kůži, můžete na něj přichytit až 80 listů papíru najednou. Jeho velikost umožňuje snadné přenášení, můžete si jej vzít kamkoliv.

    Klíčové funkce
    Skicování na papír bez nutnosti připojení k jinému zařízení, současně se skici automaticky a velmi přesně ukládají do digitální podoby přímo ve Wacom Sketchpad Pro.
    Použití libovolného papíru o velikosti A4 včetně rozpoznání úrovní přítlaku gelového inkoustového pera Wacom Finetip.
    Pero Wacom Ballpoint Pen je potom dostupné jako volitelné příslušenství
    Jednoduchý export skic přes aplikaci Wacom Inkspace do editovatelných digitálních formátů, včetně vrstev, a v neposlední řadě možnost zvolit bitmapový nebo vektorový formát souborů, které můžete dále upravovat ve vaší oblíbené aplikaci
    Okamžité sdílení skic na iOS nebo Android zařízeních přes aplikaci Wacom Inkspace app.


    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.