Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Roxio Toast Titanium 17 ML Mini Box

Roxio Toast Titanium 17 ML Mini Box
Roxio Toast Titanium 17 ML Mini Box je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a Blue-ray disků a HD DVD na platformě macOS. Kromě vypalování umožňuje Roxio Toast snadno editovat video soubory jednoduc...
 
Koncová cena bez DPH
2 050 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MCDAT17
Part No.
RTOT17MLMBEU

    Popis produktu

    Roxio Toast Titanium 17 ML Mini Box je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a  Blue-ray disků a HD DVD na platformě macOS. Kromě vypalování umožňuje Roxio Toast snadno editovat video soubory jednoduchým editorem, k videím a filmům vytvářet nabídky, kapitoly a tituly (více než 20 šablon), pomocí funkce Roxio Sucure Burn lze chránit soubory na výměnitelných médiích, nahrávat vaši obrazovku, systémové audio a voiceover, zachytávat a editovat video a audio z počítače či zařízení a souborů, konvertovat soubory a média, sdílet disky, sdílet na sociálních sítích atd.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.