Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Pavel Maňas

manas@quentin.cz

Roxio Toast Titanium 16 ML Mini Box

Roxio Toast Titanium 16 ML Mini Box
Roxio® Toast® 15 Titanium je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a Blue-ray disků a HD DVD na platformě macOS. Kromě vypalování umožňuje Roxio Toast snadno editovat video soubory jednoduchým editor...
 
Koncová cena bez DPH
2 008 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MCDAT15
Part No.
RTOT16MLMBEU

    Popis produktu

    Roxio Toast Titanium 16 ML Mini Box je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a Blue-ray disků a HD DVD na platformě macOS. Kromě vypalování umožňuje Roxio Toast snadno editovat video soubory jednoduchým editorem, k videím a filmům vytvářet nabídky, kapitoly a tituly (více než 20 šablon), pomocí funkce Roxio Sucure Burn lze chránit soubory na výměnitelných médiích, nahrávat vaši obrazovku, systémové audio a voiceover, zachytávat a editovat video a audio z počítače či zařízení a souborů, konvertovat soubory a média, sdílet disky, sdílet na sociálních sítích atd.

    Systémové požadavky: Mac s Intel procesorem, 1GB RAM, CD, DVD, Blu-ray Disc mechanika nebo HD DVD mechanika, Mac OS X 10.7, 10.9, 10.10, 10.11 a částečná funkcionalita v 10.8, 1 GB volného místa na disku, připojení k internetu pro video tutoriály nebo softwarové updaty. Podporované vstupní formáty: Audio: AAC, AIFF, MP3, WAV, M4A, OGG, FLAC a Dolby® Digital AC-3, video: AVCHD, AVCHD Lite, AVI, DivX Plus HD, DV, FLV a F4V pro Adobe® Flash®, MJPEG, MOV, MKV, MPEG-1/2/4, VOB, VIDEO_TS folder, a EyeTV nahrávky, foto: BMP, GIF, JPG, PDF, PSD, PNG, TIFF, diskové image: ISO, BIN/CUE, IMG, DMG, CDR, NRG.

    Hlavní novinky: rychlá editace video souborů, ochrana souborů na výměnných médiích, rozšířené vytváření menu, kapitol a titulů, rozšířené nahrávání obrazovky, systémového audia, přídavných zařízení a voiceoveru a mnoho dalších.

    Produkt manažer:

    Pavel Maňas,  +420 233 355 585,  +420 602 227 655,  manas@quentin.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.