Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Roxio Toast® 14 Titanium Mac

Roxio Toast® 14 Titanium Mac
Roxio Toast®14 je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a Blue-ray disků a HD DVD na platformě Mac OS X. Systémové požadavky: Mac s Intel procesorem, 1GB RAM, CD, DVD, Blu-ray Disc mechanika nebo HD ...
 
Koncová cena bez DPH
1 950 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MCDAT14
Part No.
RTOT14MLMBEU

    Popis produktu

    Roxio Toast®14 je nejoblíbenější aplikací na tvorbu hudebních CD, datových CD, filmových DVD či datových DVD a  Blue-ray disků a HD DVD na platformě Mac OS X. Systémové požadavky: Mac s Intel procesorem, 1GB RAM, CD, DVD, Blu-ray Disc mechanika nebo HD DVD mechanika, Mac OS X 10.7, 10.9 nebo 10.10 a částečná funkcionalita v 10.8, 1 GB volného místa na disku, případně: Apple TV, iPad®,  iPod® nebo iPhone, iLife® nebo Aperture,  TiVo® Series2™, Series3™, nebo TiVo HD DVR, Xbox 360™, PlayStation® 3 nebo PSP, EyeTV video recorder nebo Turbo.264 video encoder hardware, Blackberry® zařízení, Palm® Treo™, a další mobilní zařízení s podporou MPEG-4 nebo H.264 video, DivX, připojení k internetu.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.