Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

OL PrintShop Mail Starter

100 000 záznamů, dongle, vč. roční podpory 
OL PrintShop Mail Starter
Samostatná aplikace pro přípravu, kompozici a tisk variabilních dat. Optimalizuje produkci rychlou a snadnou přípravou dokumentu a významně zvyšuje rychlost tisku.
 
Výrobce
Objectif Lune
DPH
21%
Kód
US10-100KW
Part No.
PM0100-103-70-01

    Popis produktu

    PrintShop Mail je programové vybavení pro personalizovaný tisk na postscriptových tiskárnách. Začleňuje informace z běžné databáze do rozvrženého dokumentu. Prostým přetažením databázových polí do layout dokumentu vytvoří PrintShop Mail spojení mezi databází a vytvořeným dokumentem. Aplikace samozřejmě umožňuje okamžitý náhled, dokument s napojením na databázi je poslán na zpracování do postscriptové tiskárny pouze jednou, při tiskovém procesu jsou hodnoty proměnných z databáze posílány do tiskárny za běhu. Statická část úlohy ta nemusí být znovu ripována a šetří se tak tím čas zpracování.

    PrintShop Mail dokáže zpracovávat následující databázové soubory: Dbase (.dbf), MS FoxPro (.dbf), MS Excel (.xls), MS Access (.mdb), Paradox (.db), Delimited ASCII (.txt, .csv) ODBC (SQL), atd. a soubory ze zlomových aplikací jako jsou: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe PageMaker, Corel, MS Word, Dbase, QuarkXPress atd.

    Verze Starter je limitována 100.000 personalizovanými výtisky. Je chráněna hardwarovým klíčem.

    Součástí dodávky je technická a softwarová podpora výrobce na jeden rok.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Objectif Lune

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.