Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

OL PrintShop Mail

dalších 350.000 záznamů 
OL PrintShop Mail
Dokoupení 350.000 záznamů pro PrintShop Mail Starter Win (limited 100.000 records).
 
Koncová cena bez DPH
79 992 Kč
Výrobce
Objectif Lune
DPH
21%
Kód
USPM0350-103-00-01
Part No.
PM0350-103-00-01

    Popis produktu

    PrintShop Mail je programové vybavení pro personalizovaný tisk na postscriptových tiskárnách. Začleňuje informace z běžné databáze do rozvrženého dokumentu. Prostým přetažením databázových polí do layout dokumentu vytvoří PrintShop Mail spojení mezi databází a vytvořeným dokumentem. Aplikace samozřejmě umožňuje okamžitý náhled, dokument s napojením na databázi je poslán na zpracování do postscriptové tiskárny pouze jednou, při tiskovém procesu jsou hodnoty proměnných z databáze posílány do tiskárny za běhu. Statická část úlohy ta nemusí být znovu ripována a šetří se tak tím čas zpracování.

    PrintShop Mail dokáže zpracovávat následující databázové soubory: Dbase (.dbf), MS FoxPro (.dbf), MS Excel (.xls), MS Access (.mdb), Paradox (.db), Delimited ASCII (.txt, .csv) ODBC (SQL), atd. a soubory ze zlomových aplikací jako jsou: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe PageMaker, Corel, MS Word, Dbase, QuarkXPress atd.

    Pro majitele licence na 100 tisíc záznamů je k dispozici rozšíření o dalších 350 000.

    Součástí této dodávky NENÍ technická a softwarová podpora výrobce a je nutné ji pořídit. Buď OL Care pro PM Starter nebo Re-entry pro PM Starter podle toho, zda máte, či nikoli platnou smlouvu o podpoře (platí 1 rok).


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Objectif Lune

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.