Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Philips Hue White

Síťová LED žárovka E27 pro rozšíření systému osvětlení - 1ks 
Philips Hue White
Vytvořte si osobní bezdrátové osvětlení díky Hue síťovým žárovkám a bezdrátovému mostu. A ovládejte všechno vaším iPhone nebo iPad, ať už jste kdekoli. Můžete připojit až 50 žárovek Hue do jednoho systému. Jeden kus bílé žárovky. Slouží pro rozšíření s...
 
Koncová cena bez DPH
450 Kč
Výrobce
Philips
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
5.50 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená malá zařízení od 1 kg d)
Vaše cena  s RP*
396 Kč
DPH
21%
Kód
PH137003
Part No.
929001137003

    Popis produktu

    Vytvořte si osobní bezdrátové osvětlení díky Hue síťovým žárovkám a bezdrátovému mostu. A ovládejte všechno vaším iPhone nebo iPad, ať už jste kdekoli.

    Můžete připojit až 50 žárovek Hue do jednoho systému.

    Jeden kus bílé žárovky. Slouží pro rozšíření stávajícího systému osvětlení Hue žárovek. Nefunguje samostatně. Pro založení nového systému osvětlení je třeba zakoupit startovací sadu obsahující ovladací most a tři Hue žárovky.

    Dobré ráno!
    Spíte dobře? Tak teď se můžete i příjemně probudit. Pomocí časovače možnost nastavit čas a odstín. Váš starý budík bude v šoku.
    Nastavte si postupné rozsvěcení světla a probuzení tak bude probíhat přirozenějším způsobem. Nebo lépe, proč si nevytvořit barevnou scénu z fotografie východu slunce a zažít tak pocit vašeho osobního úsvitu? To je něco, pro co stojí za to se vzbudit.


    Vítejte doma!
    Pracujete do dlouho? Nebo nejste přes noc doma? Žádný problém - jednoduše zapněte/vypněte světla na dálku přes internet. Tímto způsobe dosáhnete toho, že to vypadá, že jste doma, i když tam nejste.
    Navíc můžete nastavit, aby se světla zapnula v určený čas. Skvělý nástroj, díky kterému nikdo nepozná, že jste odjeli na dovolenou a nejste doma. A nebo si rozsvidte světla těsně předtím, než se vrátíte domů - nikdy vás tak nebude čekat temný dům.

    Lokační služby
    GeoFencing znamená, že žárovnky nyní automaticky zapnout nebo změní barvu jakmile dorazíte domů. Je to jako když vás u vchodu vítá šťastné štěně! Ale bez olizování a obtisklých tlapek na kalhotech. Navíc už se nemusíte strachovat, zda jste zhasli při odchodu světlo. Stačí vyjít ze dveří a žárovky se automaticky vypnou - aniž byste vůbec museli vyndat telefon z kapsy.

    Budík
    Další očekávanou funkcí je opakující se alarm. Nyní můžete nastavit čas a odstín a vybrat si, které dny bude budík opakovaně zvonit. Vylepšení se dočkala i funkce zabezpečení, takže Philips Hue je ještě lepším hlídacím psem než dříve. Stačí nastavit alarm na "náhodně" a světla se rozsvítí při mírně odlišných časech, když jste na dovolené.

    Časovač
    S novou funkcí časovače můžete zhasout, zablikat nebo změnit barvu po uplynutí stanoveného času. Naměřte si dobu cvičení pomocí změny světla, nechte zablikat ve chvíli, kdy zhruba začíná váš oblíbený pořad nebo nechte rozsvítit světlo do růžova, abyste věděli, kdy máte jít zkontrolovat koláč v troubě.

    Hue nově také spolupracuje s IFTTT. Tato super užitečná služba umožňuje připojit Hue do více než 60 různých produktů a služeb s podporou IFTTT. Zkuste například:

    Hue začne svítit modře, když venku prší.
    Rozblikat červeně žárovku, pokud oblíbený tým dá gól.
    Změnit barvu pokud dostanete nový email.
    A mnohem, mnohem víc! Viz www.ifttt.com

    Obsah balení:
    jedna žárovka Philips Hue White

    Kompatibilita (nutno stahnout zdarma ovládací aplikaci z App Store):
    iPhone 3GS (a novější)
    iPod touch (3. generace a novější)
    iPad
    iPad mini
    zařízení se systémem Android (podporující aplikaci Philips Hue, která je stažení na Google Play)

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Chytrá domácnost

    Všechny produkty

    Výrobce Philips

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.