Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONEVIEW Colour Planner

Spring/Summer 2021. 
PANTONEVIEW Colour Planner
Kniha - Botanica: Krásný svět plný inspirace; Prognóza barevných trendů.
 
Koncová cena bez DPH
19 992 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAVCP-S21
Part No.
VCP-S21

    Popis produktu

    PANTONEVIEW Colour Planner Spring/Summer 2021

    Botanica: Krásný svět plný inspirace

    Prognóza barevných trendů PANTONEVIEW Color Planner jaro / léto 2021 nabízí sezónní inspiraci, klíčové barevné směrnice, navrhované barevné harmonie a aplikaci materiálů a produktů pro muže, ženy, kosmetiku, interiérový, průmyslový a multimediální design o 24 měsíců předem.

    Po všech dramatických barvách v posledních ročních obdobích, na jaro / léto 2021, jdeme vpřed do období tišších, přirozenějších barev, které naznačují vliv surových barviv a recyklace. Stejně jako přírodní svět má záblesky a květy brilantních a ohromujících odstínů, objevují se i jiskry světlé barvy a také spektrum suchých a lesních zelených, houbových odstínů a jiskřivých blues v celém spektru. V souladu s tímto novým citem pro barvu přichází stejně důležitá úcta k textuře a variacím, protože stejně jako v přírodě neexistují žádné ploché barvy; jas, textura a tonalita to všechno říkají.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.