Powered by Smartsupp

PANTONE Solid Color Set 2023

Formula Guide C&U + Solid Chips C&U 
PANTONE Solid Color Set 2023
Kompletní sada 2390 přímých barev ve formátech vějířovitých vzorníků a knih se vzorky.
 
16 990 Kč
14 041  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGP1508
Part No.
GP1608B

    Popis produktu

    Bundle PANTONE Solid Color Set (2023). Jedná se o sestavu dvou položek:

    • 1) PANTONE Formula Guide Solid Coated & Solid Uncoated (2023), což jsou jsou dva vějířovité vzorníky přímých barev PANTONE (systém Pantone Matching System) popsaných číslem a názvem včetně informací o jejich míchání ze základních osmnácti barev Pantone v procentuální definici. Jedná se o dva samostatné vějíčovité vzorníky tištěné na coated a uncoated papíře. Celkem vzorník nyní obsahuje 2390 přímých barev PANTONE v obou variantách coated a uncoated. Tyto vzorníky slouží jako nejrozšířenější reference přímých barev pro jejich aplikaci do tisku a komunikaci.
    • 2) PANTONE Solid Chips Coated / Uncoated (2023 - dvě knihy) - jedná se o dvě knihy ve formě šanonů obsahující volně vyjímatelné stránky se vzorky přímých barev PANTONE (systém Pantone Matching System) popsaných číslem a názvem včetně informací o jejich míchání ze základních osmnácti barev Pantone v procentuální definici nebo poměrech. Jedná se o dvě samostatné knihy se vzorky barev tištěné na coated a uncoated papíře. I knihy nyní obsahují 2390 přímých barev PANTONE v obou variantách coated a uncoated. Knihy se vzorky slouží zejména ke zlepšení komunikace mezi tiskárnou a studiem. K jakékoli barevné zakázce lze jednoduše přiložit útržek přímé barvy. Tím získáte možnost kontroly dané zakázky či dodržení grafického manuálu.

     

    Celá sada obsahuje: vzorníky: Formula Guide Solid Coated, Formula Guide Solid Uncoated, Solid Chips Coated, Solid Chips Uncoated.

     

    Shrnutí všech novinek v edici 2023 naleznete v samostatném článku zde.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Pantone

    Vzorníky a písma

    Typ použití Přímé barvy
    Obor použití Tisk a předtisková příprava, Obalový průmysl
    Materiál vzorníků Papír
    Vzorníky Sady

    Příslušenství

     
    45 198 Kč 

    bez DPH

    54 690 Kč 

    s DPH

    12 ks Kompletní nabídka vzorníků barev firmy PANTONE.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.