Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE Portable Guide Studio (9-guides set Plus Series) DEMO

PANTONE Portable Guide Studio (9-guides set Plus Series) DEMO
Nejpoužívanější sada Portable Guide Studio sloužila jako předváděcí sada vzorníků v Quentinu / DTPobchod.cz. Aktuální sada, ve 100 stavu. PANTONE Portable Guide Studio (9-guides set Plus Series) je nejkomplexnější sada barevných vzorníků PANTONE. Obsah...
 
Koncová cena bez DPH
18 339 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGPG204DEMO
Part No.
GPG304BN

    Popis produktu

    Sada vzorníků "DEMO" sloužila jako předváděcí v Quentinu / DTPobchod.cz po dobu 2 let. Stav je přiměřeně dobrý.

    PANTONE Portable Guide Studio (9-guides set Plus Series) je nejkomplexnější sada barevných vzorníků PANTONE. Obsahuje celkem devět nejpoužívanějších vzorníků Pantone barev, které jsou dodávány v praktickém pouzdře. Skládá se:

    1) ze dvou vějířovitých vzorníků přímých barev s názvem PANTONE Formula Guide Solid Coated / Uncoated (Plus Series) na natíraném a nenatíraném papíře, z nichž každá varianta má celkem 1867 přímých barev Pantone včetně informace o jejich míchání ze základních barev Pantone.
    2) ze dvou CMYKových vějířovitých vzorníků PANTONE CMYK Color Guide Coated & Uncoated Set, v němž nalezneme 2868 barev definovaných v CMYK hodnotách na natíraném a nenatíraném (Coated / Uncoated) papíru.
    3) ze dvou srovnávacích vzorníků PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series), tyto srovnávací vzorníky obsahují vedle sebe přímou barvu Pantone a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Obsahují 1845 PANTONE barev a jsou vytištěny na natíraném a nenatíraném papíře (Coated / Uncoated).
    4) obsahuje také PANTONE Premium Metallics Coated (Plus Series), což je vějířovitý vzorník obsahující 300 nových metalických PANTONE Premium Metallics barev. Jedná se o další doplňující sadu stávajících klasických metalických barev. Nové metalické barvy jsou zářivější, mohou být potaženy a tištěny bez ztráty lesku a poškození. Vzorník je k dispozici pouze na natíraném (Coated) papíře. Příklad jeho značení: PANTONE 10130 C.
    5) kromě nové řády metalických barev PANTONE Premium Metallics Coated (Plus Series) tato sada obsahuje PANTONE Metallic Formula Guide Coated, což je vějířovitý vzorník obsahující 301 speciálních klasických metalických PANTONE barev. Příklad jeho značení: PANTONE 871 C.
    6) a konečně také PANTONE Pastels & Neons Coated / Uncoated (Plus Series), což je vějířovitý vzorník obsahující 154 PANTONE pastelových přímých barev a 56 zcela nových neonových zářivých barev na natíraném a nenatíraném papíru v rámci jednoho vzorníku.

    K dispozici jsou ke vzorníkům nástroje jako PANTONE Color Manager Software (ke stažení zdarma po registraci vzorníku) - slouží k aktualizaci přímých barev ve vašich aplikacích (Adobe, Quark, Corel), indikátor Lighting Indicator pro kontrolu světelných podmínek pro správnou vizualizaci přímých barev a fotografický terč ColorChecker.

    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    portable-guide-studio
    Infor.-URL3
    pantone

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.