Powered by Smartsupp

PANTONE Portable Guide Studio 2023

8 ks: Formula Guide C&U + Bridge C&U + CMYK C&U + Pastels a Neon + Metalic 
PANTONE Portable Guide Studio 2023
Komplexní sada barevných vzorníků v praktickém obalu
 
27 290 Kč
22 554  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGPG304M
Part No.
GPG304BN

    Popis produktu

    PANTONE Portable Guide Studio (8-guides set Plus Series) je nejkomplexnější sada barevných vzorníků PANTONE. Obsahuje celkem osm nejpoužívanějších vzorníků Pantone barev, které jsou dodávány v praktickém pouzdře. Skládá se:

    1) ze dvou vějířovitých vzorníků přímých barev s názvem PANTONE Formula Guide Solid Coated / Uncoated (2023) na natíraném a nenatíraném papíře, z nichž každá varianta má celkem 2390 přímých barev Pantone včetně informace o jejich míchání ze základních barev Pantone.
    2) ze dvou CMYKových vějířovitých vzorníků PANTONE CMYK Color Guide Coated & Uncoated Set, v němž nalezneme 2868 barev definovaných v CMYK hodnotách na natíraném a nenatíraném (Coated / Uncoated) papíru vytištěném pomocí G7 specifikací.
    3) ze dvou srovnávacích vzorníků PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series), tyto srovnávací vzorníky obsahují vedle sebe přímou barvu Pantone a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Obsahují 2390 PANTONE barev a jsou vytištěny na natíraném a nenatíraném papíře (Coated / Uncoated).
    4) obsahuje také PANTONE Metallics Guide, což je vějířovitý vzorník obsahující celkem 655 metalických PANTONE číselných řad "8" a "10" včetně 54 nových metalických barev (edice 2019)
    5) a konečně také PANTONE Pastels & Neons Coated / Uncoated (Plus Series), což je vějířovitý vzorník obsahující 154 PANTONE pastelových přímých barev a 56 zcela nových neonových zářivých barev na natíraném a nenatíraném papíru v rámci jednoho vzorníku.





    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Pantone

    Vzorníky a písma

    Typ použití Přímé barvy, Srovnávací & CMYK, Speciální barvy
    Obor použití Tisk a předtisková příprava, Obalový průmysl
    Materiál vzorníků Papír
    Vzorníky Sady

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.