Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE FHI Color Specifier

a Color Guide Set Bundle. 
PANTONE FHI Color Specifier
Sada vzorníků PANTONE FHI Color Guide a PANTONE FHI Color Specifier.
 
Koncová cena bez DPH
20 818 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAFHIP200
Part No.
FHIP230N

    Popis produktu

    PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Specifier a Color Guide Set Bundle - šarže 2016 je bundle papírového vzorníku PANTONE FHI Color Guide a PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Specifier. PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Specifier (2016) je ideálním produktem pro designéry, kreativce a nezbytné vzorníky pro komunikaci nejen v textilním průmyslu, ale také v nábytkářství, interiovém designu, kosmetickém či průmyslovém designu. Jedná se o knihu ve formě šanonu, která obsahuje 2310 přímých textilních barev PANTONE na jednotlivých listech. Stránka obsahuje 7 barev, každá se šesti perforovanými vzorky, které jsou označeny příslušným označením. Příklad barvy: PANTONE 13-0947 TPG. Součástí vzorníků je sériové číslo pro stažení software PANTONE Color Manager pro správu vašich PANTONE digitálních knihoven a instalaci knihoven do grafických aplikací.
    Color Guide je nezbytným vějířovým vzorníkem pro komunikaci barev v textliním průmyslu. Jedná se zcela nový papírový vzorník s 2310 přímými barvami Pantone s označením TPG - Textile Paper "Green" (např. PANTONE 13-0947 TPG).
    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Pantone

    Vzorníky a písma

    Typ použití Přímé barvy
    Obor použití Design a textilní průmysl
    Materiál vzorníků Papír
    Vzorníky Sady

    Dokumenty

    Infor.-URL3
    pantone

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.