Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE ColorMunki Design

PANTONE ColorMunki Design
Spektrofotometr pro kalibraci monitorů, tiskáren a projektorů. Verze Design: má oproti verzi Photo optimalizaci přímých barev. Dodaný software umožňuje změřit spektrálně barvu z jakéhokoliv povrchu, import přímo do Photoshopu a dalších aplikací.
 
Koncová cena bez DPH
12 798 Kč
Výrobce
Pantone
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
12 503 Kč
DPH
21%
Kód
PAMEU115
Part No.
MEU115

    Popis produktu

    Produkt je nahrazen novou položkou: X-Rite i1Studio

    PANTONE ColorMunki Design je ojedinělé řešení pro kalibraci a správu barev. Jedná se o spektrofotometr se softwarem, který umožnuje zkalibrovat váš monitor (podpora je i pro širokogamutové monitory), vaši tiskárnu (vytváření ICC profilů tiskáren na základě 50 barevných polí a jejich optimalizace) a naměřit spektrálně barvy z jakéhokoliv povrchu, které je možné dále využívat v grafických aplikacích jako jsou například: Adobe Photoshop, Adobe InDesign®, QuarkXPress®. Vytváření a správa barevných palet je kompatibilní s Adobe Photoshop, Adobe InDesign®, QuarkXPress®, CorelDRAW® Graphics Suite a Corel® Painter™ (automaticky synchronizuje knihovny barev jak v uvedených aplikacích, tak i v softwaru ColorMunki Design) a samozřejmě se standardem ICC profilů.

    Systémové požadavky:
    Windows: Microsoft Windows 7® 32 nebo 64 bit (všechny systémy s posledními service packy), Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Microsoft Windows 10® 32 nebo 64 bit, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší nebo AMD Athlon™ XP a lepší, 500MB místa na disku, napájený USB port, kvalitní monitor s rozlišením 1024 x 768 pixelů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.
    Mac: MacOS X 10.8.x, 10.9.x, 10.10x, 10.11x nebo 10.12x, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší, více než 500 MB místa na disku, napájený USB port, monitor s rozlišením alespoň 1024 x 768 bodů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.

    Rozdíl mezi verzemi ColorMunki Photo a Design:

    Verze Design: má oproti verzi Photo optimalizaci přímých barev.
    Verze Photo: má oproti verzi Design software Digital Pouch™ pro přenos obrázků přes ViewSafe™ k zákazníkům. Jedná se o samorozbalovací soubor, který obsahuje připojený pracovní profil se kterým byl obrázek upravován a poté, co jej zákazník obdrží, se porovná barevná věrnost s profilem monitoru na zákazníkově straně.

    Porovnávací tabulku verzí ColorMunki Photo a Design v PDF (anglicky) si lze stáhnout zde.

    Českou uživatelskou příručku v PDF si lze stáhnout zde (7,1 MB).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Publicita
    colormunki.html
    Infor.-URL3
    pantone

    Příslušenství

     
    19 826 Kč 

    bez DPH

    23 990 Kč 

    s DPH

    Ruční přístroj sloužící k rychlému a přesnému určení přímé barvy z libovolného vzorku odrazové předlohy.

     
    2 702 Kč 

    bez DPH

    3 270 Kč 

    s DPH

    Coated & Uncoated Vějířovitý vzorník se 154 pastelovými přímými barvami a 56 neonovými zářivými barvami.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.