Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Microsoft Office 2016 for Mac Home & Business

Microsoft Office 2016 for Mac Home & Business
Známé aplikace Office 2016 pro váš Mac. Komerční použití. Instalace pro 1 Mac. Obsahuje aplikace: Outlook 2016, Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 a OneNote 2016. Trvalá, přenosná licence.
 
Koncová cena bez DPH
5 711 Kč
Výrobce
Microsoft
DPH
21%
Kód
MIOFF16HB1L
Part No.
W6F-00999

    Popis produktu


    Využijte zvýhodněnou cenu na Office při koupi s počítačem nebo iPadem.

    Známé aplikace Office v nejnovejší verzi 2016 pro váš Mac. Pro firemní použití nebo ty, kterí potrebují Outlook. Urceno na instalaci pro 1pocítac. Obsahuje aplikace: Outlook 2016, Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 a OneNote 2016. Trvalá, přenosná licence, vázaná na Microsoft úcet.

    Známý Office, urcený pro Mac *
    Zacnete rychle pracovat s novými, moderními verzemi Wordu, Excelu, PowerPointu,Outlooku ciOneNotu, které kombinují známé prostredí Office s jedinecnými funkcemi pocítace Mac, které milujete. Na Retina displeji vašeho Macu navíc vypadají text a grafika dokumentu ostreji než kdy predtím a prezentace jsou naprosto úžasné.
     
    Office odkudkoli, kdykoli.
    Vytvárejte pusobivé dokumenty, nahlížejte na data novými zpusoby a prezentujte sebejiste – kdykoli a kdekoli. Díky intuitivním aplikacím Office pro tablety, telefony a web zvládnete pracovat s dokumenty, kdykoli bude potreba. Na dokumenty, tabulky a prezentace mužete prejít intuitivne pomocí známých vícedotykových gest. Vaše dokumenty mužete sdílet na onlinovém uložišti Onedrive s kapacitou 15GB.

    Urcený pro práci v týmu
    Vetší produktivita díky spolupráci pri využití integrovaných nástroju na sdílení a revize. Pustte se do práce s jednou z tisícu profesionálne navržených online šablon a sdílejte vaše dokumenty pres OneDrive.

    * Kontrola gramatiky a oprava pravopisu v ceském jazyce, aplikace jsou pouze v anglickém jazyce.
     
    Word
    Vytvárejte,upravujte a sdílejte pusobivé a profesionální dokumenty. S moderními nástroji pro vytvárení dokumentu a kontrolu ve Wordu snadno vytvoríte pusobivé dokumenty. Integrované nástroje pro sdílení a kontrolu dokumentu vám umožní spolupracovat a zvládnout víc.
       
           
    Excel
    Analýza a vizualizace dat pomocí nových a intuitivních metod. Nový Excel for Mac umožnuje prevést císla na prehledy. Známé klávesové zkratky a vylepšení zadávání dat, jako treba tvurce vzorcu a Automatické dokoncování, okamžite zvýší vaši produktivitu. Excel vám taky pomuže s vizualizací dat tak, že vám doporucí grafy, které jsou pro vaše císla nejvhodnejší.
       
    PowerPoint
    Vytvárejte multimediální prezentace a prezentujte své nápady bez obav. Nové zobrazení prezentujícího v PowerPointu na vašem Macu zobrazuje aktuální snímek, další snímek, poznámky lektora a casovac, na prezentacní obrazovce se však vašemu publiku zobrazuje pouze prezentace. Prezentaci mužete snadno sdílet a mužete pozvat ostatní, aby zároven s vámi na této prezentaci pracovali.
     
    Outlook
    Správa e-mailu, kalendáre, kontaktu a úkolu nebyla ješte nikdy tak jednoduchá. Nový Outlook for Mac má podporu push mail, takže je složka Dorucená pošta vždycky aktuální. Vylepšené zobrazení konverzace automaticky usporádá dorucenou poštu kolem konverzací s vlákny, takže už nemusíte složite hledat související zprávy. Náhled nové zprávy vám prímo pod rádkem predmetu ukáže první vetu e-mailu a vy se tak mužete rychle rozhodnout, jestli si e-mail prectete hned, nebo se k nemu vrátíte pozdeji.
     
       
    OneNote
    Zaznamenejte, usporádejte a sdílejte své nápady pomocí digitálních poznámkových bloku, ke kterým mužete pristupovat z libovolného zarízení. Funkce vyhledávání sleduje vaše znacky, indexuje poznámky a rozpozná text v obrázcích a rucne psaných poznámkách. Poznámkové bloky mužete snadno sdílet s práteli, rodinou nebo kolegy, abyste všichni spolecne mohli pracovat na cestovních plánech, úkolech domácnosti nebo pracovních projektech.
     
    Systémové požadavky
    Procesor Intel, Mac OS X verze 10.10,
    4 GB pameti RAM,
    6 GB volného místa na disku, oddíl Mac OS Extended.
     
     
    Jak aktivovat Office 2016 for Mac
    1. Na pocítaci Mac, na který chcete Office 2016 nainstalovat prejdete ve webovém prohlížeci na adresu www.office.com/setup a zadejte 25místný kod (Produkt key).
    2. Prihlaste se svým úctem Microsoft, který již používáte na svém PC, tabletu, telefonu s Windows nebo v aplikacích jako Onedrive ci Skype. Pokud úcet Microsoft ješte nemáte mužete si ho jednoduše vytvorit. Dukladne si uschovejte vaše prihlašovací údaje.
    3. Vyberte zemi a jazykovou verzi ve které chcete Office 2016 nainstalovat. Zvolený jazyk poté již zmeníte pouze s Language pack Office 2016. Zvolit lze pouze anglický jazyk ceská lokalizace není zatím k dispozici.
      Pak podle pokynu na obrazovce nainstalujte Office 2016.
    4. Správu vašeho úctu naleznete na webové adrese www.office.com/myaccount odkud mužete váš Office 2016 preinstalovat na jiný Mac pocítac pokud si porídíte nový. Puvodní instalaci musíte deaktivovat. Novou instalaci je možné provést nejdríve 90dní od poslední instalace.
       

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.