Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

Koubachi Wi-Fi venkovní senzor pro sledování růstu rostlin

Koubachi Wi-Fi venkovní senzor pro sledování růstu rostlin
Senzor dokáže sledovat potřeby rostlin: vodu, hnojivo, vlhkost, teplotu i světlo. Na základě zjištěných údajů nabídne konkrétní plán péče o rostlinu podle druhu, individuální spotřeby vody, světelných podmínek a teploty.
 
Koncová cena bez DPH
2 055 Kč
Výrobce
Chytrá domácnost
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
1 239 Kč
DPH
21%
Kód
DXKWFPSO
Part No.
KWFPSO

    Popis produktu

    Senzor s technologií Plant Care Engine dokáže sledovat potřeby rostlin: vodu, hnojivo, vlhkost, teplotu i světlo. Na základě zjištěných údajů nabídne konkrétní plán péče o rostlinu podle druhu, individuální spotřeby vody, světelných podmínek a teploty.

    Senzor Koubachi vyhodnotí zdraví rostliny a včas zašle upozornění na iPhone nebo e-mail s podrobnými pokyny, jak se o ni starat. Snímač vlhkosti upozorní na přemíru vláhy, teplotní snímač upozorní, zda je pro rostlinu příliš teplo nebo chladno.

    Údaje o rostlinách můžete kdykoli prohlížet na iPhonu nebo prostřednictvím webové aplikace. Veškerá data, rostliny i nastavení se plně synchronizují do cloudu Koubachi, takže máte stále přístup k aktuálním informacím z počítače i iPhonu. Pro všechny rostliny stačí jeden senzor. Umístěte jej k rostlině a během dvou týdnů se Koubachi naučí vše, co potřebuje, aby vám mohl poskytovat přesné informace.

    V balení naleznete: Senzor rostlin Koubachi Wi-Fi, 2 x baterie AA, Příručka

    Technické specifikace: Výška: 175 mm, Šířka: 78 mm, Hmotnost: 110 g, Délka: 57 mm




    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.