Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Just Virtual proofTop

Just Virtual proofTop
Just Virtual proofTop je vysoce kvalitní moderní a profesionální zařízení na softproofing. Poskytuje homogení normované osvětlení D50 pomocí unikátních zářivek moduLight 5000 (intenzitu světelného zdroje je možné regulovat pomocí dimmeru). SPcontrol um...
 
Koncová cena bez DPH
147 595 Kč
Výrobce
Just Normlicht
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
DB67801
Part No.
67801

    Popis produktu

    Just Virtual proofTop je vysoce kvalitní moderní a profesionální zařízení na softproofing. Poskytuje homogení normované osvětlení D50 pomocí unikátních zářivek moduLight 5000 (intenzitu světelného zdroje je možné regulovat pomocí dimmeru). SPcontrol umožňuje schraňovat hodnoty osvětlení, stejně tak i počet operačních hodin a v neposlední řadě také kontrolu a regulaci jasu monitoru a světelného zdroje. Součástí zařízení jsou bočnice proti kontaminaci normovaného zdroje, úchyt pro monitor a šuplík pro klávesnici a USB interface. Virtual proofTop se hodí jako stolní zařízení, nicméně je možné zakoupit zařízení s podstavcovým boxem. Povrh je vyroben v neutrální matné šedé barvě (Munsell N7) a zabraňuje tak nechtěným odleskům.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.