Powered by Smartsupp

Just DLS moduLight 2-1200

Just DLS moduLight 2-1200
Závěsné osvětlení, vhodné pro jakékoliv průmyslové nasazení (malé konferenční místnosti, zkušebny, oddělení kontroly kvality).
 
98 490 Kč
81 397  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Just Normlicht
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
6.00 Kč , DPH:  21%  (Svítidla do 15 kg libovolná svítidla a reflektory)
Vaše cena  s RP*
81 397 Kč
DPH
21%
Kód
DB201291
Part No.
201291

    Popis produktu

    Just LED moduLight je normované závěsné osvětlení, které je vhodné pro jakékoliv průmyslové nasazení (malé konferenční místnosti, zkušebny, oddělení kontroly kvality atd.) nebo pro všechny aplikace předtiskové přípravy a komerčního tisku. V oblasti normovaného osvětlení je standardem použití plynových fluorescenčních zářivek. V poslední době se však stále více prosazuje technologie LED (light-emitting diode) v celé řadě odvětví. Firma Just Normlicht na tento trend navazuje a LED dnes může být využita i pro hodnocení barev a kontrolu kvality i při vyhodnocování větších formátů (až 160 x 140 cm), navíc i tato technologie splňuje přísné ISO normy. Výhodou LED je delší trvanlivost oproti klasickým zářivkám, které mají obvykle životnost 2500 hodin. LED dokáží svítit až 50000 hodin a nevyžadují zahřívání, tzn. vyhodnocení lze provést prakticky okamžitě po zapnutí.

    Další výhodou LED osvětlení je možnost přepínání mezi standardizovaným světlem D50 a D65 a taktéž může a nemusí osvětlení obsahovat UV složku (pro zjištění přítomnosti optických zjasňovačů). Díky tomu Just moduLight splňuje požadavky normy ISO 3664 a ISO 3668. Speciální technologie JUST LED využívá několik barevných diod LED, které zajišťují stabilní světelné podmínky a ještě více harmonizované spektrum týkající se celé životnosti svítidla. Navíc asymetrická konstrukce světla a využití speciální Frensel-prismatické čočky zajišťují jednotné a homogenní osvětlení (zabraňuje nechteným odrazům a odleskům). Osvětlení používá funkci kontinuálního stmívání, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků i při nízké intenzitě jasu. Integrované rozhraní USB a instalovaný ovládací panel LED pomáhají snadno a intuitivně používat zařízení.

    Modulight JUST LED Modulight lze použít pro hodnocení barev pro celou řadu povrchů. Je vhodný pro ploché předměty, jako je papír nebo tkanina, ale také pro trojrozměrné předměty z různých materiálů. Stejně tak je zařízení vhodné pro softproofing.

    Volitelně jsou k dispozici ocelové kabely pro zavěšení ke stropu a vzdálené ovládání pomoci “LED Remote Control”. Osvětlená plocha: 100 x 70 cm. Velikost zařízení: 133,5 x 11 x 38,5 cm.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Zdroj osvětlení LED
    Standard osvětlení D50 – 5000, D65 – 6500, UV

    Kalibrace

    Velikost boxu 133,5 x 11,5 x 39 cm
    Osvětlená plocha 100 x 70 cm

    Všechny produkty

    Výrobce Just Normlicht

    Příslušenství

     
    15 446 Kč 

    bez DPH

    18 690 Kč 

    s DPH

    Dálkové ovládání pro Just LED moduLight.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.