Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Just Color Communicator 2

Just Color Communicator 2
Náhledový systém s USB rozhraním, umožňuje online komunikaci se software pro kalibrace monitorů adJUST a basICColor display4.
 
Koncová cena bez DPH
47 754 Kč
Výrobce
Just Normlicht
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
6.00 Kč , DPH:  21%  (Svítidla do 15 kg libovolná svítidla a reflektory)
Vaše cena  s RP*
45 612 Kč
DPH
21%
Kód
DB86165
Part No.
86165

    Popis produktu

    Just Color Communicator 2 je první náhledový systém na světě, který je dodáván s USB rozhraním, které umožňuje online komunikaci s programovým vybavením pro kalibrace monitorů adJUST a softwaru basICColor display4 k úpravě jasu kabinetu s normovaným osvětlením (softwary nejsou součástí tohoto produktu). Normované osvětlení je určeno pro velikosti náhledů do DIN A3+ (22 x 17,5"). Osvětlení má výkon 1 x 18 W ze zhora a 1 x 18 W zdola a zabudován indikátor, který ukáže (začně svítit červeně), že zářivky jsou na konci životnosti po 2500 hodinách užití. Pracovní plocha: 50 x 40 cm, rozměry: 63 x 64 x 45 cm.

    A jak celé zařízení funguje? Nejprve se zkalibruje monitor pomocí adJUST a následně pak pomocí softwaru basICColor display4 jas normovaného osvětlení v kabinetu. Software následně vypočítá optimální úpravu a nastavení Color Communicatoru 2 přes USB rozhraní. Vše probíhá automaticky. Uživatel tak jen umísťuje kalibrační sondu na monitor a pak do kabinetu s normovaným osvětlením. Výsledkem je, že vidíte barevně stejně na monitoru i ve skutečnosti pod normovaným osvětlením.

    Osvětlovací mód je 50, to jest, že normované osvětlení má barevnou teplotu 5000 Kelvinů, které se povinně používá k visuální kontrole barevných obrazů, digitálních nátisků či vytištěných ofsetových tisků. Normované osvětlení dále zabraňuje efektu metamerie.

    Just Color Communicator 2 neobsahuje kalibrační sondu Just basICColor SQUID2!

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Zdroj osvětlení Zářivka
    Standard osvětlení D50 – 5000

    Kalibrace

    Velikost boxu 63 x 64 x 45 cm
    Osvětlená plocha 50 x 40 cm

    Všechny produkty

    Výrobce Just Normlicht

    Podobné produkty

     
    59 000 Kč 

    bez DPH

    71 390 Kč 

    s DPH

    Stolní systém s JUST LED technologií pro normované osvětlení a vizuální kontrolu.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.