Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

iPad Camera Connection Kit - Sada Apple pro připojení fotoaparátu k zařízení iPad

iPad Camera Connection Kit - Sada Apple pro připojení fotoaparátu k zařízení iPad
Sada nabízí dva způsoby importu fotografií a videí z digitálního fotoaparátu: pomocí USB kabelu fotoaparátu nebo přímo z SD karty. Podporuje standardní fotografické foformáty včetně JPEG a RAW a také formáty SD a HD videa jako H.264 a MPEG-4.
 
Výrobce
Apple obaly pro iOS
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
COMC531
Part No.
mc531zm/a

    Popis produktu

    Se sadou pro připojení fotoaparátu k zařízení iPad můžete neskutečně snadno stahovat fotky a videa z digitálního fotoaparátu do iPadu, abyste si je mohli prohlížet na jeho úžasném displeji a sdílet s rodinou a přáteli.

    Sada obsahuje dva konektory, z nichž každý má jiné rozhraní:

    Konektor fotoaparátu je vybaven rozhraním USB. Stačí jej připojit do dokovacího konektoru iPadu a potom pomocí USB kabelu (prodáván samostatně) připojit digitální fotoaparát nebo iPhone. iPhone 3G není podporován.
    Čtečka SD karet umožňuje fotky a videa importovat přímo z SD karty z fotoaparátu. Připojte ji k iPadu a potom vložte SD kartu z fotoaparátu do slotu.
    iPad po navázání spojení automaticky otevře aplikaci Obrázky, ve které si můžete vybrat, jaké fotky a videa chcete importovat. Potom je uspořádá do alb. Při příští synchronizaci iPadu s počítačem PC nebo Mac se nové fotky a videa z iPadu přidají do knihovny fotografií počítače.

    iPad se sadou pro připojení fotoaparátu podporuje standardní fotografické formáty včetně JPEG a RAW a také formáty SD a HD videa jako H.264 a MPEG-4.

    Obsah balení
    Konektor fotoaparátu
    Čtečka SD karet

    Toto příslušenství je kompatibilní s následujícími produkty:
    iPad (1. generace
    iPad 2 (2. generace)
    iPad (3. generace)

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    ipad

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.