Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

invisibleSHIELD HDX pro Apple iPhone 6/6S - extrémně odolná folie na přední stranu

invisibleSHIELD HDX pro Apple iPhone 6/6S - extrémně odolná folie na přední stranu
Patentovaná neviditelná ochrana pro Váš telefon iPhone 6 - display HD / Extreme - pro čistý obraz a snadnější instalaci. V ceně je zahrnuta doživotní garance výměny po dobu životnosti Vašeho telefonu iPhone 6. Patentovaná armádní technologie vyvinutá s...
 
Koncová cena bez DPH
598 Kč
Výrobce
iOS skla a obaly
Záruka spotřebitel
24 Doživotně
Záruka ostatní
Doživotně
DPH
21%
Kód
MTZGIP6HXS-F00
Part No.
ZGIP6HXS-F00

    Popis produktu

    Patentovaná neviditelná ochrana pro Váš telefon iPhone - display HD / Extreme - pro čistý obraz a snadnější instalaci. V ceně je zahrnuta doživotní garance výměny po dobu životnosti Vašeho telefonu iPhone.

    Jako světová jednička v ochraně mobilních zařízení, představuje ZAGG po celosvětovém úspěchu fólií z řad Original, HD, EXTREME a Glass řadu invisibleSHIELD HD eXtreme. Jedná se o novou fólii, která dokonale chrání elektroniku před poškozením. InvisibleSHIELD HD eXtreme kombinuje veškeré potřeby uživatelů v dokonalou ochrannou fólii. Výjimečná průzračnost, extrémní ochrana a jednoduchá instalace. Žádná jiná fólie nenabízí tolik. InvisibleSHIELD HD eXtreme je perfektní volbou, je to ochrana typu „vše v jednom“.

    Zdokonalená průzračnost.
    Hladký jako sklo.
    3x pevnější než sklo – extrémní ochrana před poškozením displeje.

    Díky „šoku-odolné“ vrstvě je váš telefon vždy v nejlepších rukách, dokonce i když vám vypadne z ruky.

    Originální fólie invisibleSHIELD HD eXtreme funguje na principu Nano-Memory technologie viditelné jako velmi subtilní struktura na povrchu fólie. Tento perfektní prvek nabízí těchto pět hlavních benefitů:

    Trvanlivost - samoléčivá schopnost se vyznačuje neuvěřitelnou odolností proti škrábancům a poškozením a významně prodlužuje životnost Vašeho přístroje.
    Pokrytí - díky maximální schopnosti přilnutí a flexibility je možné, aby invisibleSHIELD HD eXtreme pokryl všechny rohy a zakřivení přístrojů lépe než napodobeniny invisibleSHIELDu HD eXtreme.
    Jednoduchá instalace - lepší přilnutí a měkkost fólie navíc zjednodušuje aplikaci na zařízení.
    Ochrana proti pádu - lepší povrchové vlastnosti fólie zajišťují lepší ochranu drahých zařízení proti pádu, vyklouznutí z ruky a spadnutí z kluzkých povrchů.
    Redukce odlesků - invisibleSHIELD HD eXtreme na Vašem zařízení vytvoří takřka neviditelný povrch (0,2 mm), a tím pomáhá redukovat odlesky a snižuje viditelnost otisků prstů, přičemž ovšem zachovává maximální průhlednost.

    Na tento produkt platí doživotní garance.
    Postup pro uplatnění reklamace najdete zde

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.