Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Instalace MS Windows na počítač Mac (Bootcamp) + virtualizace

Instalace MS Windows na počítač Mac (Bootcamp) + virtualizace
Instalace Microsoft Windows,XP nebo Microsoft Windows Vista libovolné verze na počítač Mac s procesorem Intel. Cena pouze za instalaci, licenci Windows a Parallels nebo VM Fusion je nutné pořídit samostatně. Služba zahrnuje vytvoření samostatného disko...
 
Koncová cena bez DPH
2 490 Kč
Výrobce
Apple Software
DPH
21%
Kód
AOPRS2
Part No.

    Popis produktu


    Instalace Microsoft Windows XP nebo Microsoft Windows 7 libovolné verze na počítač Mac s procesorem Intel s použitím virtualizace, tj. možnosti spouštět Mac i Win zároven.
    V ceně služby není licence operačního systému Windows ani programu pro virtualizaci VM Fusion nebo Parallels Desktop. Ty je nutné pořídit samostatně.

    Služba zahrnuje instalaci programu VM Fusion nebo Parallels Desktop, vytvoření samostatného diskového oddílu, instalaci a aktivaci Windows, instalaci ovladačů pro specifické Apple komponenty a aktualizaci Windows pomocí online updateru.
    Zákazník by si měl připravit odpovědi na otázky, jak velkou část pevného disku chce věnovat pro instalaci Windows (10 GB až 100%) a jakým souborovým systémem bude oddíl naformátován - NTFS nebo FAT 32. Upřednostnujeme NTFS před FAT32 z důvodu vyšší souborové stability. Další možností je nevytvářet samostatný diskový oddíl (zachovat plnou kapacitu pevného disku pro Mac OS X). V takovém případě vytvoříme virtuální pevný disk. Nejste-li si jisti s volbou, můžete nás telefonicky kontaktovat.
    Výsledkem je možnost spouštět Windows aplikace v operačním systému Mac OS X jak v režimu samostatného okna, tak v režimu koherence, tj. úplné integrace Windows do Mac prostředí.

    Dejte nám, prosíme, tři dny na provedení instalace. Vlastní práce probíhají po dobu tří až pěti hodin, ale často se objeví skutečnosti, které je třeba řešit i třeba novou instalací zcela od začátku. Pokud byste si přáli předání připraveného počítače urychlit, raději nám zavolejte.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Prodloužení záruky, služby

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    sluzby.php

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.