Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

iMac Pro 27" 18-core Intel Xeon W 2.3GHz, 4TB SSD, CZ

• 128GB RAM • 4TB SSD • Radeon Pro Vega 64 16GB • Magic Keyboard s číselnou klávesnicí CZ 
iMac Pro 27" 18-core Intel Xeon W 2.3GHz, 4TB SSD, CZ
iMac Pro. Všechny síly jsou pro. Každý od střihačů videa po 3D animátory, od muzikantů až po vývojáře softwaru teď může ze svých velkolepých nápadů udělat ohromná díla.
 
Koncová cena bez DPH
243 155 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
195.20 Kč , DPH:  21%  (Počítačové sestavy ALL-IN-ONE nad 25”)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
241 069 Kč
DPH
21%
Kód
COMHLV3-18-128-4T-V6
Part No.

    Popis produktu

    iMac Pro. Všechny síly jsou pro.

    Každý od střihačů videa po 3D animátory, od muzikantů až po vývojáře softwaru teď může ze svých velkolepých nápadů udělat ohromná díla. iMac Pro má neskutečně výkonný procesor Intel Xeon W až s 18 jádry. Jeho grafika Radeon Pro Vega zvládá rendrování mimořádně realistických speciálních efektů a světů virtuální reality. A díky až 128 GB paměti a 4TB flashovému úložišti se projekty ukládají a načítají prakticky okamžitě. Tohle je iMac Pro, zdaleka nejvýkonnější Mac.

     

    Hlavní vlastnosti

    • 27palcový (úhlopříčně) Retina 5K displej
    • Rozlišení 5120 x 2880 s podporou miliardy barev
    • 18jádrový procesor Xeon W
    • Grafika Radeon Pro Vega 64 s 16 GB paměti HBM2
    • 128 GB paměti
    • 4TB SSD úložiště
    • Čtyři porty Thunderbolt 3 (USB-C) / čtyři porty USB 3 / slot na kartu SDXC / 10Gb Ethernet / 3,5 mm
    • sluchátkový jack / stereo reproduktory / čtyři mikrofony

     

    Obsah baleníi

    • iMac Pro, vesmírně šedý
    • Vesmírně šedý Magic Keyboard s číselnou klávesnicí
    • Vesmírně šedá Magic Mouse 2
    • USB kabel s konektorem Lightning
    • Grafika Radeon Pro Vega 56 s 8 GB paměti HBM2
    • Napájecí šňůra

     


    iMac až s 18 jádry. To není překlep.

    iMac se čtyřmi jádry umí zabrat. Ale iMac s 10, 14 nebo 18 jádry, to je úplně jiná třída. S frekvencí Turbo Boost až 4,5 GHz je iMac Pro tak silný a flexibilní, že dokáže vybalancovat vícejádrové procesy s fantastickým výkonem pro jednovláknové operace. Procesor s vektorovými instrukcemi AVX-512 a vyspělou architekturou mezipaměti zvládá ještě víc dat – ještě rychleji. Takže můžeš rendrovat obrázky, střihat až 8K video, manipulovat s fotkami, pracovat se zvukovými efekty v reálném čase nebo kompilovat svou příští pětihvězdičkovou aplikaci. Závratnou rychlostí.

     

    Grafika Vega. Drsný výkon, jemná krása.

    iMac Pro má ve standardní výbavě ohromně výkonnou grafiku Radeon Pro Vega. Součástí grafické architektury Vega je až 16 GB vysoce propustné paměti HBM, která přispívá k obrovskému nárůstu výkonu. To znamená vyšší frekvenci snímků, 3D rendrování v reálném čase, věrohodnější speciální efekty a plynulé hraní her při nejvyšším nastavení. Taky podporuje výpočty s běžnou i poloviční přesností. Takže operace, které nevyžadují celých 32 bitů přesnosti, zvládne dvakrát rychleji. Jak moc rychle? Rychlostí až 24 teraflops.

     

    Má sloní paměť na obří projekty.

    iMac Pro díky čtyřem paměťovým kanálům pojme až 256 GB. Takže na něm můžeš vizualizovat, simulovat a rendrovat obrovské 3D modely. Pracovat v několika testovacích prostředích při vývoji pro různé platformy. Mít otevřenou spoustu aplikací současně. A všechno zvládat s neskutečnou lehkostí.

     

    Supervýkonné úložiště. Načte a spustí, než bys řek Mac.

    Až 4TB čistě flashové úložiště umožňuje pracovat s velkými 4K a HD projekty bez ohledu na kodek. A díky propustnosti až 3 GB/s je načítání obrovských souborů a spouštění aplikací ještě rychlejší než kdy předtím.

     

    Čip Apple T2 Security. Dokonalejší integrace a zabezpečení.

    Každý iMac Pro má čip Apple T2 Security – druhou generaci speciálního silikonu Macu. Ten v novém technickém řešení integruje několik původně samostatných řadičů – řadič řízení systému, obrazový signálový procesor, řadič zvuku a řadič SSD úložiště. Mac s čipem T2 Security je ještě sofistikovanější. Třeba ve spojení s kamerou FaceTime HD se obrazový signálový procesor čipu stará o dokonalejší mapování tónů, lepší ovládání expozice a automatickou expozici a rovnováhu bílé na základě rozpo­znávání obličeje. Navíc je iMac Pro díky čipu T2 Security lépe zabezpečený. Jeho koprocesor Secure Enclave je základem šifrovaného úložiště a bezpečného startování systému. Data na SSD úložišti jsou šifrovaná vyhrazeným AES hardwarem bez jakéhokoli vlivu na výkon SSD. A procesor Intel Xeon se může stoprocentně věnovat výpočetním úlohám. Bezpečný start brání neoprávněnému zásahu do softwaru na nejnižší systémové úrovni a zaručuje, že se při zapnutí počítače načte jen důvěryhodný software operačního systému Apple.

     

    Solidní rozhraní. Pro solidní práci.

    Jak by člověk u profi stroje čekal, je tady spousta vysokorychlostních portů. Takže si z něj snadno uděláš vysoce výkonnou pracovní stanici. Čtyři porty Thunderbolt 3 umožňují připojit dva 5K monitory – dohromady se 44 milióny pixelů – a přenášet data drtivou rychlostí 40 Gb/s. A taky je tu něco, co u iMacu nejspíš nečekáš: 10Gb ethernet. Takže přenášení souborů mezi počítači nebo práce s vysoce výkonným síťovým úložištěm je až desetkrát rychlejší.

     

    Retina 5K displej

     Aby bylo jasno: každý iMac musí mít parádní displej. A iMac Pro obzvlášť. Dokonale ostrý 27palcový Retina displej má 14,7 miliónu pixelů a září jasem 500 nitů. Jako by fantastická obrazovka úplně zastínila krásnou integrovanou konstrukci. A ty vidíš jenom to, na čem děláš. Díky širokému barevnému gamutu P3 a podpoře víc než miliardy barev má iMac Pro spektakulárně živý obraz.

     

    Vše v jednom. Plus milión tvůrčích možností.

    iMac Pro skrývá sílu pracovní stanice za fantastickým Retina 5K displejem v elegantní konstrukci, která je u okrajů jen 5 mm tenká. Celý systém napájí jediný kabel, takže nebudeš mít na stole zbytečný nepořádek. Je to krásně efektivní design, který ti pomůže soustředit veškerou pozornost na to, co tvoříš. A zapomenout, na čem vlastně tvoříš.

     

    Vyspělá tepelná architektura. Cool.

    Vměstnat tolik výkonu do tak tenké integrované konstrukce, to chtělo nové pojetí chlazení systému. Přestavěnou tepelnou architekturu iMacu Pro tvoří dvojice inovativních ventilátorů, masivní chladič a průduchy navíc. Výsledek? Téměř o 75 procent účinnější proudění vzduchu a 80procentní nárůst termální kapacity systému. iMac Pro díky tomu v naprosté tichosti zvládá příkon až 500 wattů.

     

    Reproduktory s vysokou dynamikou. To je hukot.

    Zdokonalené stereo repro­duktory iMacu Pro mají široký frekvenční rozsah, mohutné basy a pořádnou hlasitost. Každý činel, vícevrstvý efekt nebo nasamplovaný zvuk tak uslyšíš s mimořádnou průzračností. A čtyři mikrofony s formováním paprsku zachytí věrně tvůj hlas bez ohledu na okolní hluk.

     

    Doplňky. Odhalují svou temnou stránku.

    Ve vesmírně šedé máš k iMacu Pro i doplňky – bezdrátové, dobíjecí a krásné. Magic Keyboard má číselnou klávesnici a podle svého si k němu můžeš zvolit Magic Mouse 2 nebo Magic Trackpad 2.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Stolní počítač
    Modelová řada iMac Pro
    Velikost displeje 27" (5K)
    Barva vesmírně šedá
    Typ displeje IPS
    Rozlišení displeje 5120 x 2880
    Vlastnosti displeje Lesklý, široký barevný gamut (P3)
    Operační paměť 128 GB
    Úložiště SSD disk
    Procesor 10-jádro a více
    Grafická karta Radeon Pro Vega 64 16GB
    Jazyk klávesnice česká dlouhá
    Hmotnost 9,7 kg
    Materiál Hliník
    Konektivita Wifi + Bluetooth
    Porty 1x Ethernet 10Gb RJ-45, 3,5mm sluchátkový výstup, 4x Thunderbolt 3 (USB-C), 4x USB 3.0, SDXC slot na kartu
    Skříň počítače All in One
    Rok uvedení 2020

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     
    1 149 Kč 

    bez DPH

    1 390 Kč 

    s DPH

    hliníkový držák na 1 až 2 2,5" disky či podobné příslušenství Hliníkový nástavec na nohu iMaca, kde elegantně schováte až 2 externí disky.

     
    1 901 Kč 

    bez DPH

    2 300 Kč 

    s DPH

    10 portový adaptér pro iMac (Pro) s USB-C (2017), stříbrný Vysoce funkční a minimalistický dock USB-C, díky němuž můžete práci s iMacem mít ještě pohodlnější. Elegantně rozšíří porty na přední stranu iMaca.

     
    1 446 Kč 

    bez DPH

    1 750 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, stříbrná USB-C drátová klávesnice pro Mac, česká.

     
    1 893 Kč 

    bez DPH

    2 290 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, stříbrná LMP Bluetooth klávesnice se stane centrem pro váš digitální život: Spárujte ji až se 4 zařízeními a přepínejte mezi nimi.

     
    1 893 Kč 

    bez DPH

    2 290 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, vesmírně šedá LMP Bluetooth klávesnice se stane centrem pro váš digitální život: Spárujte ji až se 4 zařízeními a přepínejte mezi nimi.

    Podobné produkty

     
    2 554 Kč 

    bez DPH

    3 090 Kč 

    s DPH

    16 GB, DDR4-2666MHZ PC4-21300 Modul 16 GB pro iMac Pro a Mac Pro 8 core 2019. Paměti u iMac Pro nelze vyměnit uživatelsky, doporučujeme objednat práci u nás.

     
    3 190 Kč 

    bez DPH

    3 860 Kč 

    s DPH

    32 GB, DDR4-2666MHZ PC4-21300 Modul 32 GB pro iMac Pro a Mac Pro 8 core 2019. Paměti u iMac Pro nelze vyměnit uživatelsky, doporučujeme objednat práci u nás.

     
    10 240 Kč 

    bez DPH

    12 390 Kč 

    s DPH

    64 GB, DDR4-2666MHZ PC4-21300, LR-DIMM Modul 64 GB pro iMac Pro a Mac Pro 8 core 2019. Paměti u iMac Pro nelze vyměnit uživatelsky, doporučujeme objednat práci u nás.

     
    159 664 Kč 

    bez DPH

    193 194 Kč 

    s DPH

    32GB RAM, Radeon Pro 580 8GB, 256GB SSD, CZ kl. Dokážete velké věci. Zcela nový Mac Pro byl kompletně přepracován — se zdaleka největším výkonem, rozšiřitelností a konfigurovatelností je ve všech směrech extrémní. V kombinaci s Apple Pro Display XDR poskytuje výkon a schopnosti potřebné pro ná...

     
    139 995 Kč 

    bez DPH

    169 394 Kč 

    s DPH

    32GB RAM, Radeon Pro W5500X 8GB, 256GB SSD, CZ kl. Design každého aspektu Macu Pro je podřízený výkonu. Hliníkový plášť na kostře z nerezové oceli se dá celý zvednout. Všechny komponenty jsou tak přístupné ze všech stran. A možnosti konfigurace prakticky neomezené.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.