Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A3+ 270 g/m2 - 25 listů

ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A3+ 270 g/m2 - 25 listů 
ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A3+ 270 g/m2 - 25 listů
Tento „hedvábně jemný“ materiál umožňuje fotografům, kteří se specializují na černobílé fotografie, dosáhnout inkoustových tisků, připomínajících fotografie vytvořené tradičními postupy v éře temných komor. Výtisky v šedé škále vykazují hluboké černé i...
 
Koncová cena bez DPH
1 620 Kč
Výrobce
ILFORD
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
FO2002450
Part No.
GA6915329483

    Popis produktu

    Tento „hedvábně jemný“ materiál umožňuje fotografům, kteří se specializují na černobílé fotografie, dosáhnout inkoustových tisků, připomínajících fotografie vytvořené tradičními postupy v éře temných komor. Výtisky v šedé škále vykazují hluboké černé i kvalitní bílé oblasti obrazu. Bezproblémové zvládnutí i velkého kontrastu mezi stíny a světly a tonálních přechodů umožnilo využití unikátní nanoporézní technologie ILFORD a výjimečné hodnoty Dmax a Dmin. Papír má gramáž 270 g/m2 a základ bez kyselin a vláken ligninu, který simuluje strukturu tradičního fotografického papíru pro černobílou fotografii s využitím želatinové emulze s halogenidem stříbra. K dispozici bude v různých formátech listů i v rolích a je plně kompatibilní s oběma druhy tiskáren, pigmentových i s dye-inkousty.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    ilford.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.