Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

iHealth CORE HS6, WiFi osobní tělesný analyzátor

iHealth CORE HS6, WiFi osobní tělesný analyzátor
Povrch z tvrzeného skla a nádherně čistý design opravdu nebudou jedinými důvody, proč se iHealth CORE HS6 stane ozdobou i té nejmodernější koupelny.
 
Koncová cena bez DPH
2 967 Kč
Výrobce
Sport a zdraví
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
DXIH-HS6
Part No.
IH-HS6

    Popis produktu

    Povrch z tvrzeného skla a nádherně čistý design opravdu nebudou jedinými důvody, proč se iHealth CORE HS6 stane ozdobou i té nejmodernější koupelny. Tento osobní tělesný analyzátor totiž měří nejen hmotnost a procento tělesného tuku, ale po připojení do domácí WiFi sítě během pár vteřin spočítá ve spolupráci s aplikací iHealth MyVitals další významné tělesné charakteristiky jako index BMI, podíl svalové a kostní hmoty, beztučnou hmotu, objem vody v těle a poměr vnitřního orgánového tuku, a to s přesností srovnatelnou s mnohonásobně dražšími přístroji. Kromě toho měří i teplotu a vlhkost okolního prostředí.

    Všech 9 měřených tělesných charakteristik lze ale především monitorovat dlouhodobě a sledovat v přehledných grafech a tabulkách, a to až pro 10 různých uživatelů, které CORE rozpoznává automaticky. A aby toho nebylo málo, nádavkem vám podle změřených výsledků aplikace doporučí i denní příjem kalorií podle toho, jaké cíle si nastavíte, např. chcete-li si hmotnost udržet, nebo třeba snižovat.

    Vzhledem ke své přesnosti a spolehlivosti je tento výrobek certifikován CE jako zdravotní zařízení.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.