Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Harman/Kardon SoundStick III

Wireless - soustava reproduktorů Bluetooth 
Harman/Kardon SoundStick III
Představujeme zvukový systém Harman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth - inovované legendární reproduktory - systém 2.1 - dva satelity a jeden aktivní subwoofer - tentokrát v bezdrátovém provedení , umožňují přehrávání zvuku z Vašeho Ipodu, iPhone, ...
 
Koncová cena bez DPH
4 687 Kč
Výrobce
Audio
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
15.00 Kč , DPH:  21%  (Reproduktorové systémy s více než 2 satelity, vše)
Vaše cena  s RP*
4 537 Kč
DPH
21%
Kód
DXJBLSSIIIBT
Part No.
SOUNDSTICKSBT

    Popis produktu

    Představujeme zvukový systém Harman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth - inovované legendární reproduktory - systém 2.1 - dva satelity a jeden aktivní subwoofer - tentokrát v bezdrátovém provedení , umožňují přehrávání zvuku z Vašeho Ipodu, iPhone, iPadu , počítačů Apple i PC nebo Android tabletů , telefonů  bezdrátově do reproduktorů pomocí Bluetooth konektivity . Pokud ji některé z Vašich zařízení nemá , bezdrátová varianta má i klasický kabelový vstup na stereo jack .Konstrukčně bezdrátová varianta vychází ze současné generace s klasickým metalickým spojením - SoundSticks 3.
    Průzračný vzhled, modré podsvícení subwooferu , neodymové magnety u reproduktorů , průzračný zvuk, unikátní dotyková regualce hlasitosti.  Patentovaná metoda čistého a nezarušeného přenosu zvuku Harman kardon TrueStream .Pro zařízení , která nejsou vybavena Bluetooth technologií je možné je připojit pomocí standartního stereo jacku .

    Díky svému designu a zvuku byly umístněny do trvalé expozice Muzea nových umění  v New Yorku ( NY  Museum of Modern Art )

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Reproduktory - sestava repro 2 + 1
    Reproduktory k... pro iPod

    Příslušenství

    Typ příslušenství Reproduktory
    Konektor vstupní Bezdrátové, Jack

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.