Powered by Smartsupp

Epson Velvet Fine Art Paper 260 g/m2

A2, 25 listů 
Epson Velvet Fine Art Paper 260 g/m2
Sametový povrch je velmi oblíbený mezi fotografy i umělci, protože působí dojmem vznešeně starého a vysoce kvalitního materiálu.
 
 s DPH
4 320 Kč
4 190 Kč
3 463  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
3 579 Kč
Výrobce
Epson
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
TES042096
Part No.
C13S042096

    Popis produktu

    Tento 100% bavlněný papír bez obsahu kyselin, s alkalickou rezervou, je potažen populární povrchovou vrstvou Enhanced Matte Coating, která vám přináší špičkové barvy a vysokou optickou hustotu. Sametový povrch je velmi oblíbený mezi fotografy i umělci, protože působí dojmem vznešeně starého a vysoce kvalitního materiálu. Spojení působivého bavlněného papíru pro umělecký tisk a technologie Epson vytváří papírové médium, které se stane na mnoho let klasikem v oboru. Dokonalý a spolehlivý papír pro prezentace a zprávy. Tento leskle bílý karton je perfektní pro krátkodobé vývěsky, popisné štítky a prezentační displeje. Přináší obrazy s vysokou sytostí při zachování všech detailů a stínování. Tento všestranný posterboard je navržen především pro použití s inkousty EPSON UltraChrome™, lze ho však použít i s dye-based inkousty. Amatérští fotografové, profesionálové i umělci pracující s digitálními médii, ti všichni objevují v médiu  pozoruhodné řešení pro své nápadité projekty.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití FineArt
    Typ Archy
    Povrch Fine Art a umělecké
    Rozměry materiálu A2
    Materiál - gramáž 221 - 330 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.