Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Epson Premium Semigloss Photo Paper - listy

251 g/m2. 
Epson Premium Semigloss Photo Paper - listy
Dokonale vyvážený povrch papíru nabízí profesionálním fotografům tiskový výstup ve výstavní kvalitě. Od portrétu po krajinu.
 
Koncová cena bez DPH
940 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TES04-SEMIG251
Part No.

    Popis produktu

    Dokonale vyvážený povrch papíru Premium Semigloss Photo Paper (250) nabízí profesionálním fotografům pracujícím s digitálními technologiemi tiskový výstup ve výstavní kvalitě. Od portrétu po krajinu – tento ihned schnoucí papír přináší živé fotografie, které mohou směle konkurovat tradičním halogenidostříbrným snímkům.

    Epson Premium Semigloss Photo Paper (250) přináší výbornou sytost a maximální barevné krytí v kombinaci s vysokou optickou hustotou, díky kterým mají výtisky vzhled opravdových fotografií. Na 265µm silném základu s plastovou povrchovou vrstvou působí výtisky fotograficky přesně a papír se nekrabatí. Ideální pro použití se všemi inkousty Epson. Stejně jako ostatní inovativní média Epson je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev. Spotřební materiály Epson jsou vždy zárukou prověřené kvality Epson. Velmi široké barevné spektrum pro živou reprodukci barev. Papír potažený vrstvou na bázi pryskyřic pro tisk věrných fotografií. Rozšířený tisk s rozlišením 2880 dpi pro výstupy v nejvyšší kvalitě. Ihned schnoucí pro snadnou manipulaci (jen s inkousty Epson)- Kompatibilní s inkoustem UltraChrome™- Síla 265 mikronů pro dlouhou životnost a fotografický půvab.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Digitální fotografie
    Typ Archy
    Povrch Pololesklý (SemiGlossy)
    Materiál - gramáž 221 - 330 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    consumables

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.