Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Epson Japanese Kozo Paper Thin role 61,0 cm x 10 m 70 g/m2 (24")

Epson Japanese Kozo Paper Thin role 61,0 cm x 10 m 70 g/m2 (24")
Průsvitnost; Při gramáži 70gsm je Papír Japanese Kozo Thin ideální pro fotografie vysoké kvality, zobrazení uměleckých děl a designových prvků do interiéru. Papír Kozo je vyroben z druhu moruše, který se používá v Asii a Japonsku k výrobě tradičních pa...
 
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TEC13S045600
Part No.
C13S045600

    Popis produktu

    Průsvitnost

    Při gramáži 70gsm je Papír Japanese Kozo Thin ideální pro fotografie vysoké kvality, zobrazení uměleckých děl a designových prvků do interiéru. Papír Kozo je vyroben z druhu moruše, který se používá v Asii a Japonsku k výrobě tradičních papírů. Navzdory jeho nízké gramáži a jemné textuře je tato kategorie prvotřídního papíru velmi pevná, a to díky vláknům Kozo. Papír umožňuje vytvářet odolná a trvanlivá umělecká díla. Papír je průsvitný, díky čemuž může umělec docílit hluboké sytosti barev. Umělecké dílo tak bude vypadat působivě.

    Vysoká kvalita

    Tento prvotřídní papír má hladkou texturu a je trvanlivý a odolný vůči vlhkosti. Je také součástí našeho výběru celebritami podporovaných produktů SignatureWorthy a je prokázána jeho spolehlivost.

    Všestrannost

    Papír Japanese Kozo Thin je ideální pro umělecká díla a umožňuje produkci široké škály výstupů, od japonských paravanů po oddělovače místností, nebo dokonce papírová okna. Lze jej použít stejným způsobem jako papír Kakemono, japonský svitkový papír ideální pro kaligrafii, který se připevňuje na zeď. Je také vhodný pro bubnové natažení na dřevěné rámy. Flexibilita tohoto média inspirovaného japonskou tradicí umožňuje umělcům rozvinout jejich kreativitu.

    Tento nový papír je výsledkem spolupráce společnosti Epson a Gary Wornell, která vytváří umělecká díla pomocí tiskáren Epson již déle než deset let.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Typ Role
    Povrch Matný (Matt)
    Rozměry materiálu role šíře 61,0 cm
    Materiál - gramáž do 120 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    consumables

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.