Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Epson Expression 11000XL (skener)

Epson Expression 11000XL (skener)
Díky špičkové technologii skenování skeneru Expression 11000XL mohou uživatelé dosahovat neuvěřitelně kvalitní reprodukce obrazu až do formátu A3. Snadno použitelná aplikace Epson Scan funguje v automatickém či profesionálním režimu, a uživatelům tak u...
 
Koncová cena bez DPH
79 732 Kč
Výrobce
Epson
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Skener)
Vaše cena  s RP*
66 190 Kč
DPH
21%
Kód
TEB11B208301
Part No.
B11B208301

    Popis produktu

    Epson Expression 12000XL Pro je skener formátu A3 s podporou vysokého rozlišení, který je navržen pro plnění těch nejnáročnějších požadavků na trhu grafického umění. Díky pokročilým funkcím snímání Epson Scan, zdroji světla LED a výjimečným funkcím zpracování obrazu SilverFast Ai 8.8 nabízí tento skener fantastickou reprodukci obrazu. Díky špičkové technologii skenování skeneru Expression 12000XL Pro mohou uživatelé dosahovat neuvěřitelně kvalitní reprodukce obrazu až do formátu A3. Snadno použitelná aplikace Epson Scan funguje v automatickém či profesionálním režimu, a uživatelům tak umožňuje optimalizovat výsledky skenování. Komplexní balíček dodaného softwaru a zobrazovací technologie zajišťují, že je skener Expression 12000XL schopen snadno a efektivně plnit celou řadu úkolů. Aplikace Epson Scan je vybavena užitečnými funkcemi, které z obrazů odstraňují prachové nečistoty, snižují zrnění a přispívají tak k celkové čistotě výsledných obrazů. Aplikace SilverFast Ai 8.8 nabízí funkce zpracování obrazu, s nimiž lze dosáhnout ještě dokonalejší reprodukce obrazu. Komplexní balíček dodaného softwaru a zobrazovací technologie zajišťují, že je skener Expression 12000XL schopen snadno a efektivně plnit celou řadu úkolů. Aplikace Epson Scan je vybavena užitečnými funkcemi, které z obrazů odstraňují prachové nečistoty, snižují zrnění a přispívají tak k celkové čistotě výsledných obrazů. Aplikace SilverFast Ai 8.8 nabízí funkce zpracování obrazu, s nimiž lze dosáhnout ještě dokonalejší reprodukce obrazu.

    Volitelná jednotka pro snímání průhledných předloh uživatelům umožňuje dosahovat profesionálních výsledků při skenování z průhledných médií, jako jsou filmové negativy i pozitivy.

    Skenovací oblast: 310 mm x 437 mm (horizontálně x vertikálně).
    Rychlost skenování: černobíle: 7 s/str. - barevně: 7 s/str. - měřeno při velikosti A4 a rozlišení: 200 dpi, černobíle: 2,7 ms/řádek - barevně: 8 ms/řádek.
    Výstupní formáty: JPEG, TIFF, PDF.
    Rozhraní: USB 2.0 typu B.
    Rozměry výrobku: 656 x 458 x 158 mm (šířka x hloubka x výška), hmotnost: 14,5 kg (balení 19,8 kg).
    Obsažený software: Adobe® Photoshop Elements 10, Epson Scan, SilverFast Ai 8 (s IT8 kalibrací - neobsahuje IT8).
    Kompatibilní operační systémy: Mac OS 10.5.8 nebo novější, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP.
    Obsah dodávky: ovladače a pomocné programy (CD), skener, napájecí kabel, návod k instalaci, software (CD), USB kabel, záruční dokument.

    Volitelné příslušenství: 3-letá záruka CoverPlus.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.