Powered by Smartsupp

Epson Enhanced Matte Poster Board 800 g/m2

A3+, 20 listů 
Epson Enhanced Matte Poster Board 800 g/m2
Epson Enhanced Matte Poster Board je prvním předem potahovaným tiskovým médiem, které je kompatibilní s inkoustem Epson Colorfast na pigmentové bázi. Kartónové, matně bílé, nelesklé výrobní médium pro nejrůznější oblasti použití s pigmentovými inkousty...
 
1 460 Kč
1 207  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
1 273 Kč
Výrobce
Epson
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
TES042110
Part No.
C13S042110

    Popis produktu

    Epson Enhanced Matte Poster Board je prvním předem potahovaným tiskovým médiem, které je kompatibilní s inkoustem Epson Colorfast na pigmentové bázi. Kartónové, matně bílé, nelesklé výrobní médium pro nejrůznější oblasti použití s pigmentovými inkousty Epson. Materiál nosiče média Enhanced Matte je shodný s papírem Enhanced Matte Paper a nabízí tak v porovnání se stávajícími tiskovými médii Doubleweight Matte a Watercolor Paper Radiant White zvýšení barevného rozsahu o 40 %. Toto tiskové médium je ideální pro prodejní místa, výstavní grafiky, fotografie a výtvarné umění – pro oblasti, ve kterých je požadována vynikající reprodukce barev a tuhost.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Produkční
    Typ Archy
    Povrch Matný (Matt)
    Rozměry materiálu A3+
    Materiál - gramáž 331 g a více

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.