Powered by Smartsupp

Enfocus Switch Core Engine Mac/Win

zpracování 4 konkuretních procesů 
Enfocus Switch Core Engine Mac/Win
Automatizace tiskové výroby na špičkové úrovni
 
135 390 Kč
111 893  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Enfocus
DPH
21%
Kód
XC199-S12
Part No.
SWITCH

    Popis produktu

    Tento modul je základním modulem Switche (povinným). Součástí nákupu je rovněž povinný maintenance min. na 1 rok. Switch Core Engine umožňuje výkonnou správu souborů včetně třídění, směrování a sledování. Tyto úkony musí každá firma řešit každý den. Díky automatizaci může omezit počet chyb a standardizovat procedury, čímž sníží náklady.

    Switch Core Engine také umožňuje funkce specifické pro PDF soubory, jako např. rozdělení a slučování PDF souborů. Pro zkvalitnění workflow umožňuje Switch využít informací již obsažených v úloze pro směrování souborů např. podle názvu, počtu stran, barev apod.

    Pro podniky schopné přikročit k automatizaci složitějších operací má Enfocus připravenu bohatou nabídku modulů. Pro více informací nás kontaktujte.

    CO JE SWITCH?  

    Inteligentní automatizace
    Switch je modulární softwarové řešení integrovatelné se stávajícími systémy a podporující aplikace jiných výrobců. Urychluje zpracování úloh, minimalizuje chyby a automatizuje opakované úkony. Automatizace úkonů prostřednictvím Switch šetří čas a umožňuje personálu více se zaměřit na ziskotvorné činnosti.

    Switch eliminuje potřebu provádět ručně opakované úkony spojené s přijímáním a tříděním souborů.

    Automaticky stahuje soubory z jednoho nebo více FTP serverů, přijímá je jako přílohy elektronické pošty nebo zpracovává obsah horkých složek. Následně přijaté soubory flexibilním způsobem roztřídí do různých složek nebo je rozešle na příslušná místa určení, takže každý je okamžitě připraven k dalšímu zpracování nebo archivaci.

    Sami pak můžete nastavit, co všechno bude Switch vykonávat nad rámec těchto základních funkcí. Switch může například dle potřeby rozesílat emaily vašim zástupcům služeb pro zákazníky nebo přímo zákazníkům. Switch umožňuje automatizaci a integraci aplikací jiných dodavatelů používaných v oblasti tisku a grafiky i aplikací typu MIS, DAM, Web-to-Print či databází. Lze jej také snadno integrovat s aplikacemi Enfocus PitStop Server a PitStop Connect.

    Switch je spolehlivé řešení, které se osvědčilo i v těch nejnáročnějších prostředích. Škálovatelnost a funkčnost lze rozšířit prostřednictvím volitelných modulů pro skriptování, databáze a metadata.

    Proč si vybrat Switch?

    Přizpůsobená automatizace: Mnoho workflow aplikací na současném trhu je dodáváno s předdefinovanou koncepcí pracovních procesů. To NENÍ případ Switch! Switch nabízí flexibilní, konfigurovatelné a cenově dostupné řešení, které se bude dál vyvíjet podle vašich potřeb.

    Snadná integrace se stávajícími systémy: Switch umožní vaší společnosti dál pracovat s aplikacemi, na které jste zvyklí.

    Je snadno integrovatelný s programy jako Adobe Acrobat Distiller, Enfocus PitStop Server, Quark XPress, Microsoft Word i celou řadou dalších workflow a významných aplikací pro publikování. Tímto způsobem lze okamžitě vytvářet PDF soubory, provádět preflight a korektury dokumentů, kontrolovat barvy apod.

    Škálovatelný systém: Switch je řešení vhodné pro každý typ a každou velikost společnosti. Switch se vždy vyplatí – a to rychle. Vyvíjí se souběžně s vaším podnikem, takže představuje bezpečnou investici do budoucna.

    Spolehlivý i v těch nejnáročnějších provozech: Switch byl navržen pro zaručeně robustní a spolehlivý provoz v jakémkoliv prostředí. Díky modulární koncepci jej lze snadno adaptovat.

    Podpora rozsáhlé komunity: Společnost Enfocus disponuje celosvětovou sítí odborníků, kteří jsou vám vždy připraveni pomoci s implementací řešení Switch.

    Enfocus Crossroads je rozsáhlá komunita uživatelů, integrátorů a dodavatelů aplikací, ve které jako uživatel Switch najdete bohatý zdroj informací včetně příkladů automatizace. Je zde také diskuzní fórum, blog s příspěvky od odborníků a mnohé další.

    Enfocus nabízí zákazníkům řešení, které se bude snadno vyvíjet podle jejich potřeb. Modulární koncepce umožňuje přizpůsobení a flexibilitu, kterou podniky potřebují, aby si udržely náskok před konkurencí. Kdykoliv vyvstane nová potřeba nebo požadavek, lze řešení snadno rozšířit přidáním dalších modulů.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná, Rozšiřující modul
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Více uživatelská

    Všechny produkty

    Výrobce Enfocus

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.