Powered by Smartsupp

Eizo CG319X, 31" Black, integrovaná sonda + stínítko

Eizo CG319X, 31" Black, integrovaná sonda + stínítko
S rozlišením 4096 × 2160 bodů je CG319X ideálním monitorem pro zpracování a přirozené zobrazení materiálu DCI 4K. Vestavěný kalibrační senzor a uložené předvolby HDR pro křivky gama HLG a PQ jej předurčují k profesionálním úkolům v postprodukci videa, ...
 
117 990 Kč
97 512  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
107 648 Kč
Výrobce
Eizo
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
195.50 Kč , DPH:  21%  (Monitory nad 25" a do 55”)
Vaše cena  s RP*
97 512 Kč
DPH
21%
Kód
DXECG319X
Part No.
CG319X

    Popis produktu

    S rozlišením 4096 × 2160 bodů je CG319X ideálním monitorem pro zpracování a přirozené zobrazení materiálu DCI 4K. Vestavěný kalibrační senzor a uložené předvolby HDR pro křivky gama HLG a PQ jej předurčují k profesionálním úkolům v postprodukci videa, zpracování fotografií a dalších grafických aplikacích..

    Rozlišení DCI 4K

    Monitor CG319X se vyznačuje rozlišením DCI 4K (4096 x 2160 (4K)) odpovídajícím čtyřnásobku počtu pixelů panelu Full HD (1920 × 1080). To činí z tohoto monitoru ideální nástroj pro 2D a 3D CGI nebo obrazové efekty – od kompozice až po colour grading.

    Vynikající kvalita obrazu zaručuje ostré snímky

    Obrazovka přesvědčuje velmi dobrým kontrastním poměrem 1500:1 a jasem 350 cd/m2. Panel LCD s technologií IPS (Wide Gamut) nabízí pozorovací úhel 178°, díky němuž zůstávají barevné tóny i kontrast v celém zorném poli uživatele neměnné.

    Integrovaný snímač pro automatickou kalibraci

    S vestavěným kalibračním senzorem dosáhnete maximální přesnosti barev. Tento snímač je dokonale optimalizován pro daný monitor, zohledňuje vlivy okolí (např. světlo) a koreluje okraje a střed obrazu. Zajišťuje tak stejnoměrné výsledky na celé ploše monitoru.
    Snímač se nalézá v rámečku monitoru a vysouvá se pouze při měření. Samostatný kalibrační přístroj už nebudete potřebovat a vždy se budete těšit z optimálního podání barev.
    Monitor CG319X disponuje nejnovější senzorovou technologií umožňující obnovení kalibrace v průběhu provozu. Aplikace vyžadující přesnou reprodukci barev tak budete moci používat i v průběhu kalibračního procesu. Senzor při kalibraci zastiňuje jen malou část obrazovky a nepředstavuje tedy žádné omezení. Kalibrace se může také provádět zcela samočinně v předem stanovených časech.

    Kompatibilita s křivkami gama HDR

    Tónové křivky HLG a PQ monitoru CG319X splňují příslušné normy pro zobrazování a zpracování obsahu v HDR (High Dynamic Range). Díky optimalizovaným křivkám gama je obraz přirozenější a bližší lidskému vnímání. Produkční a postprodukční profesionálové se při editacích a colour gradingu mohou spolehnout na podání tónových křivek HDR.

    Široký gamut – ideální pro snímky RAW a pro tisk

    Monitor se širokým barevným rozsahem (Wide Gamut) spolehlivě reprodukuje 98 % barev standardu DCI P3 používaného v produkci pro digitální kina a je kompatibilní i s normou Rec. 2020.
    Obrazovka CG319X navíc pokrývá 99 % barevného prostoru Adobe RGB. Po převedení snímků pořízených ve formátu RAW do barevného prostoru Adobe RGB je bude monitor zobrazovat naprosto věrně. I pro tisk skýtá monitor EIZO řadu významných předností: Pokrývá téměř celý barevný prostor CMYK (například ISO Coated a U.S. Web Coated). Přímo na obrazovce předem vidíte vzhled budoucího výtisku, tudíž si můžete odpustit zkušební tisky.

    True Black: Hloubka vybarvení pro plastické snímky

    CG319X zvládá díky vysokému kontrastnímu poměru i zobrazování temných odstínů, které na běžných obrazovkách LCD kvůli použitému podsvícení vypadají často bledě nebo nevýrazně. To se projevuje zejména při bočním pohledu na monitor ve slabě osvětlené místnosti. Obrazovky monitorů řady CG jsou proto vybaveny speciální vrstvou, jež zajišťuje hluboké podání tmavých tónů v širokých pozorovacích úhlech.

    Přesné podání barev díky trojrozměrné tabulce LUT s vysokým rozlišením

    Trojrozměrná tabulka LUT zajišťuje vůbec nejpřesnější přiřazování odstínů a maximálně přesnou reprodukci barev, která je zřetelně patrná i na šedém klínu. U jednotlivých LCD panelů se vzájemně odlišují poměry mezi jasem a mísením (sčítáním) červené, zelené a modré barvy pro daný obrazový signál. To je možné určit a upravovat pouze s pomocí speciálních měřicích přístrojů. Při výrobě proto EIZO nastavuje tónové křivky a barvy u každého monitoru řady CG zvlášť. Tím je v celém rozsahu šedi dosažena stálá barevná teplota. Účinek: Barevné podání je tak u každého monitoru CG319X naprosto shodné, přesné a spolehlivé.

    Stránky o produktu:

    www.eizo.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Použití Digitální fotografie, Video
    Typ dispeje IPS
    Velikost displeje 31,1"
    Rozlišení dispeje 4096 x 2160 (4K)
    Barevný gamut AdobeRGB (>99%), DCI P3 (>98%), sRGB (100%), ISO Coated V2 (99%), Rec709 (100 %), EBU (100 %), SMPTE-C (100 %)
    Poměr stran 17:9
    Pozorovací úhel 178 °
    Kontrastní poměr 1500:1
    Jas 350 cd/m2
    Doba odezvy 9 ms
    Vlastnosti dispeje Hardwarová kalibrace jasu, bílého bodu a gama korekce.Integrovaný snímač pro automatickou kalibraci.Funkce plánování termínů pro automatickou kalibraci/autokorekci.Barevná paleta / tabulka LUT: Více než 278 mld. barev / trojrozměrná 24bitová tabulka LUT.Korekce změny teploty barev.Digital Uniformity Equalizer (řízení homogenity).True Black.Emulace filmu pomocí 3D LUT (10bitový protokol).Safe Area Marker (HDMI).Konverze I/P (HDMI).Rozšíření rozsahu signálu (HDMI).Potlačení šumu (HDMI).Emulace barevného prostoru RGB a CMYK.Dekodér HDCP.Ořez gamutu.Standardní režimy barev / stupňů šedé: Rec. 2020, Rec. 709, DCI, PQ DCI, PQ REC2100, HLG REC2100, Adobe RGB, sRGB, 2 volné režimy pro uživatelská nastavení.Funkce Button Guide.Identifikace vstupního signálu.
    Rozměry 735 x 434 - 588 x 290
    Připojení 2x DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (Deep Color, HDCP 2.2/1.4)
    Obsah balení Napájecí kabel, Propojovací kabel HDMI – HDMI, Propojovací kabel Mini DisplayPort – DisplayPort, Propojovací kabel DisplayPort – DisplayPort, Kabel USB 3.0, Stručný návod, Stínítko. EIZO ScreenCleaner (Zájmu nejvyšší kvality čištění bez poškrábání používat sadu ScreenCleaner)

    Všechny produkty

    Výrobce Eizo

    Příslušenství

     

    -14%

    545 Kč 

    bez DPH

    769 Kč 

    s DPH

    660 Kč 

    s DPH

    vesmírně šedý Promítejte fotky na velkou obrazovku, přehrávejte filmy na Macu a sledujte je ve vysokém rozlišení s plnou podporou audia na HD televizi. Stačí připojit USB-C počítač přes HDMI adaptér k monitoru, HD televizi, projektoru apod.

     
    1 479 Kč 

    bez DPH

    1 820 Kč 

    s DPH

    1 790 Kč 

    s DPH

    4K HDMI, 3x USB 3.0, Ethernet, SD/MicroSD, USB-C nabíjecí adaptér, vesmírně šedý LMP USB-C hliníkový 8 portový adaptér rozšiřuje možnosti připojení MacBooku s USB-C konektorem. Přidejte 4K HDMI, nabíjecí USB-C konektor, gigabitový Ethernet, microSD a SD karty a tři USB 3.0 porty.

     
    685 Kč 

    bez DPH

    829 Kč 

    s DPH

    černý Podělte se o své fotky na velké obrazovce s přáteli. Přehrávání videa na počítači Mac a sledujte je ve vysokém rozlišení s plnou podporu zvuku na vaší HD TV. Stačí připojit svůj počítač vybavený USB-C tímto kabelem k monitoru, HD TV, projektoru atd. s roz

     

    -13%

    1 074 Kč 

    bez DPH

    1 490 Kč 

    s DPH

    1 300 Kč 

    s DPH

    4K HDMI, USB-C, 2x USB 3.0 - USB-C nabíjecí adaptér, vesmírně šedý LMP USB-C hliníkový multiportový adaptér rozšiřuje možnosti připojení MacBooku (Pro) s USB-C konektorem. Přidejte 4K HDMI, USB-C konektor a tři USB 3.0 porty.

     
    132 Kč 

    bez DPH

    160 Kč 

    s DPH

    Podobné produkty

     
    114 207 Kč 

    bez DPH

    138 191 Kč 

    s DPH

    Vůbec první 32palcový Retina 6K displej. Tohle je Apple Pro Display XDR, nejlepší profesionální monitor na světě.

     
    133 877 Kč 

    bez DPH

    161 991 Kč 

    s DPH

    Vůbec první 32palcový Retina 6K displej. Tohle je Apple Pro Display XDR, nejlepší profesionální monitor na světě.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.