Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Eizo LCD širokoúhlé CG301W 30" Black + stínítko

Eizo LCD širokoúhlé CG301W 30" Black + stínítko
CG301W-BK - monitor pro profesionální DTP. Dodává se spolu se stínítkem. Parametry: 12-bitová hardwarová kalibrace s 16-ti bitovým výpočtem zajišťuje dokonalé zobrazení barev i šedé škály, nová technologie zajišťující vysokou barevnou homogenitu po cel...
 
Koncová cena bez DPH
66 630 Kč
Výrobce
EIZO
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
195.00 Kč , DPH:  21%  (Monitory nad 25")
Vaše cena  s RP*
61 885 Kč
DPH
21%
Kód
DXECG301W-BK
Part No.
CG301W-BK

    Popis produktu

    30“ EIZO CG301W - největší panel řady ColorGraphic s HW-kalibrací
    CG301W s HW-kalibrací představuje špičkový 30“ model s rozšířeným gamutem (AdobeRGB 97% a 100% NTSC). Panel s poměrem stran 16:10 a podporou pro příjem HD-videosignálů s ochranným kódem HDCP. Monitor nalezne uplatnění především na profesionálních grafických pracovištích s velmi širokým záběrem požadavků kladených na všestranný a stabilní výkon monitoru.
    Vysoké rozlišení 2560x1600 bodů přináší dvakrát více pracovní plochy než 20“ - 21“ monitory s rozlišením 1200x1600 a v kombinaci s režimem Picture by Picture nabízí svým uživatelům zcela novou dimenzi využití – např. jako dva nezávislé monitory s nulovým přechodem (rámečkem).
    Model CG301W je vybaven nejnovějším 16-bit ASIC procesorem s 12-bit LUT pro dosažení vysokého rozlišení blízkých barevných tónů. Speciální obvody DUE zajišťují homogenní podání barevné reprodukce po celé ploše obrazovky. Kombinace 16-bitového zpracování signálu, vysokého kontrastu, širokého rozsahu barev, výborné odezvy a technologie DUE vyhovuje nejnáročnějším uživatelům v oblasti soft proofingu, pořizování digitálního obrazu, zpracování videa a dalších grafických oborech.
    CG301W má rozšířený barevný gamut AdobeRGB 97% a 100% NTSC, který je nezbytný pro plnohodnotné využití celého barevného rozsahu moderních fotoaparátů a kamer. Navíc rozšířený barevný gamut AdobeRGB monitoru umožňuje jeho dokonalejší využití k simulaci tiskových dat, tzv.softproofingu a nahrazení náhledových tiskáren.
    Součástí dodávky monitoru je kalibrační program EIZO ColorNavigator, který umožňuje snadno a rychle nastavit či zkalibrovat monitor přesně podle požadavků uživatelů. Nově umožňuje přímé měření světelných podmínek (jas, barevná teplota) a automatické předávání těchto vstupních hodnot kalibračnímu softwaru. To umožňuje nastavit monitor v průběhu několika minut nez nutnosti opakování měření.
    Monitor je osazen dvěma nezávislými digitálními vstupy, z nichž jeden je vybaven dekódérem ochranného kódu HDCP a je schopen přímo zobrazovat digitální videosignál s vysokým rozlišením přicházející z jakéhokoliv externího zařízení nebo PC.
    Design monitoru poskytuje široké možnosti nastavení a dovoluje pracovat i v režimu na výšku při otočení o 90°. Také modely řady ColorGraphic jsou standardně nabízeny s prodlouženou záruční lhůtou 5 let.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Velikost LCD 30" a větší
    Rozlišení LCD 3840 x 2160 (4K) a více
    Poměr stran LCD 16:10
    Vstup LCD DVI-D
    LCD příslušenství stínítko

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    www.eizo.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.