Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Eizo LCD 47" LX470W, černý

Eizo LCD 47" LX470W, černý
EIZO LX470W; Kontrolní náhledy obrazových dat; 47” Full-HD model LX470W je prvním zástupcem modelové řady “LX” (Large Displays) určených pro kontrolní náhledy obrazových dat včetně rentgenových snímků, popř. přehrávání videa ve vysokém rozlišení v reál...
 
Koncová cena bez DPH
128 051 Kč
Výrobce
Eizo
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
195.50 Kč , DPH:  21%  (Monitory nad 25" a do 55”)
Vaše cena  s RP*
123 016 Kč
DPH
21%
Kód
DXELX470W-BK
Part No.
LX470W-BK

    Popis produktu

    EIZO LX470W
    Kontrolní náhledy obrazových dat

    47” Full-HD model LX470W je prvním zástupcem modelové řady “LX” (Large Displays) určených pro kontrolní náhledy obrazových dat včetně rentgenových snímků, popř. přehrávání videa ve vysokém rozlišení v reálném čase.

    Monitor LX470W je osazen kvalitním LCD panelem typu IPS s Full-HD rozlišením 1920x1080 a extrémním rozsahem jasu (70-700 cd/m2) při zachování vysokého kontrastního poměru (1000:1). Je vhodný také pro sledování dat i z větší vzdálenosti pozorovatele od monitoru. Díky kvalitnímu panelu se širokými úhly pohledu bude přitom barevná reprodukce vnímána stejně i v případě více uživatelů, kteří sledují zobrazovaná data z různých úhlů a vzdáleností.

    Díky rychlé odezvě a malému zpoždění videsignálu (typicky Input Lag 1 fm) je monitor vhodný též pro interaktivní reprodukci obrazu, např. reálná reprodukce obrazu snímaného kamerou na operačním sále atd. Vysoká univerzálnost monitoru při jeho použití v různých řešeních je podtržena velkým množstvím digitálních a analogových vstupů od profesionálního HD-SDI, přes HDMI a DVI-I, až po analogové vstupy D-Sub15 pin, S-Video, Composite a YPbPr.

    Monitor má certifikaci Stupně ochrany krytem IP54 (ochrana před stříkající vodou). Díky ochrannému sklu je možné tento monitor bez obav použít i v případech, kdy hrozí poškození obrazovky v důsledku zásahu stříkající vodou. Monitor je rovněž certifikován jako lékařské zařízení pro operační sály (CE- Medical Device Directive).

    Spotřeba modelu LX470W je asi poloviční ve srovnání s obdobnými panely této velikosti a výkonu. Činí max. 270 W při max. jasu 700 cd/m2 a pouhých 14 W v úsporném Power Save režimu.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Eizo

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    www.eizo.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.