Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Fiery XF Print & Cut Option

EFI Fiery XF Print & Cut Option
EFI Colorproof XF 4.1 přináší podstatnou nepřehlédnutelnou novinku: spolupráci s řezacími plotry. Znamená to, že uživatel nyní může produkovat úlohy v barevně věrném a kvalitním podání a zároveň vyřezávat požadované výstupy. EFI Colorproof XF ve spolur...
 
Koncová cena bez DPH
34 124 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE3000003264
Part No.
45091409

    Popis produktu

    EFI Colorproof XF / Fiery XF 4.5 přinesla podstatnou nepřehlédnutelnou novinku: spolupráci s řezacími plotry. Znamená to, že uživatel může produkovat úlohy v barevně věrném a kvalitním podání a zároveň vyřezávat požadované výstupy. EFI Colorproof XF / Fiery XF ve spoluráci s aplikací EFI Cut Server nyní umožňuje tisknout a vyřezávat na 1200 řezacích plotrech od 70 výrobců!

    Důležité funkce řešení:

    EFI Cut Server (EFI Fiery XF Cut Server Option) je samostatná aplikace pro vyřezávání a spolupráci s řezacími plotry.

    EFI Cut Server (EFI Fiery XF Cut Server Option) je buď volitelným (placený modulem) pro EFI Colorproof XF / EFI Fiery XF nebo je součástí Fiery XF Print & Cut & 1 YR Software Maintenance & Support Agreement. EFI Cut Server běží pouze na Windows. V rámci jedné licence může běžet EFI Cut Server paralelně na čtyřech uživatelských stanicích a každý EFI Cut Server může řídit dva řezací plotry. Celkově tedy může v rámci jedné licence běžet až 8 výstupních zařízení. Součástí EFI Cut Serveru je podpora i-Cut Level 1 a 2. EFI Colorproof XF / Fiery XF v rámci použití EFI Cut Server vyžaduje EFI Fiery XF Spot Color Option (modul pro podporu přímých barev) - každá ořezová cesta musí být definována jako přímá barva. Není potřeba dále využívat software of výrobců řezacích plotrů.

    Ořezové (zaváděcí) značky a export ořezové cesty se pro řezací plotr generují v EFI Colorproof XF / Fiery XF a to jak pro jednotlivé úlohy, tak pro skládané (nesting) nebo opakované úlohy (step and repeat). Úlohy mohou být zvětšovány nebo zmenšovány či oříznuty. Ořezová cesta se připravuje v aplikacích předtiskové přípravy (např. Photoshop, Illustrator).

    Seznam podporovaných výrobců řezacích plotrů: Allen Datagraph, AnaGraph, APD, Aristo, Asbru, Automation, Brain Power, CalComp, Compact Sign, Concept Copam, Creation-PCut, Creation-Kingcut, Desay, DGI, Eagle, Emblem, Encad, Enroute, ESAB, Fargo, Foison, GCC, Gerber, GoldCut, Grafityp, Graphtec, GRI, Hewlett-Packard, Houston Instruments, iCut, Ioline, JiaChen, JinKa, JSI, King Rabbit, Kongsburg, Kroy, L-Tech, LG-Palopoli, LiYu Cut, Mecamatic, Mimaki, Mutoh, Newing-Hall, New Star, Norris Booth, Pericut, Plotter Tech, Primera Technology, ProCut, RedSail Tech, Resolve Roland, SECABO, SeikiTech, SID Signs, SolventJET Systems, Summa, Technoplot, Uniform, Upstar, USCutter, Vinyl Express, VyTek, Wild, Xpert, Zeta, Zund.

    A jak to celé funguje?

    Nejprve si musí zákazník připravit příslušná data. Stačí, když vytvoří v úloze například pomocí Photoshopu nebo Illustratoru ořezovou cestu (jako samostatnou přímou barvu) a uloží příslušný grafický formát. EFI Colorproof XF / Fiery XF jej zpracuje a vytiskne a zároveň jej pošle do tzv. Cut Serveru, kde se následně zpracuje připravená ožezová cesta. Výstup z tiskárny se přenese do řezacího plotru a následně se spustí úloha v Cut Serveru a v řezacím plotru se provedou ořezy podle předvytvořené ořezové cesty.

    EFI Fiery XF Print & Cut Option umožňuje jedním, nikoliv dvěma kroky, tisknout a zároveň řezat na stejném výstupním zařízení (samozřejmě na takových, která umožnují obojí - např. Mimaki CJV-30. Součástí tohoto modulu je licence 1 x Printer Option XXL.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Win
    Jazyk aplikace Angličtina
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce EFI

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    www.efi.cz
    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.