Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Fiery eXpress 4.6 Small Mac/Win

EFI Fiery eXpress 4.6 Small Mac/Win
Základní informace EFI Fiery eXpress Small 4.6 je velmi silný ripovací nástroj, který přináší uživatelům vysoce kvalitní tiskový výstup s minimálním nastavením a velmi intuitivním uživatelským rozhraním, běžící na posledních verzích operačních systémů ...
 
Koncová cena bez DPH
17 000 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE45151800
Part No.
45151800

    Popis produktu

    Základní informace

    EFI Fiery eXpress Small 4.6 je velmi silný ripovací nástroj, který přináší uživatelům vysoce kvalitní tiskový výstup s minimálním nastavením a velmi intuitivním uživatelským rozhraním, běžící na posledních verzích operačních systémů Mac OS X a Windows. Programové vybavení je určeno především kreativním profesionálům, grafikům, malým reklamním a grafickým studiím nebo pracovníkům předtiskové přípravy, reprostudiím (tisk na zakázku), zkrátka všude tam, kde se vyžaduje výstup s barevnou věrností, simulací přímých barev či. Průvodce nastavením uživatelům umožní jednoduchou instalaci, získání licence a nastavení, které minimalizuje čas a náročnost na znalost produktu a jeho rychlému použití k tisku barevně věrných úloh či digitálnímu nátisku na inkoustových, laserových a LED tiskárnách.

    Novinky EFI Fiery eXpress 4.6: byly zrušeny: Fiery eXpress for Photo, for Proofing and for Proofing Advanced. Funkce těchto verzí jsou nyní k dispozici pro všechny uživatele EFI Fiery eXpress 4.6. Nová verze bude nyní již jen ve dvou verzích: "Small" - pro všechny podporované tiskárny do šířky tisku 18”/A2 a "Large" - pro všechny podporované tiskárny šířky tisku 24” (61 cm) a vyšší. Verze 4.6 podporuje nové normy ISO 12647-2 (FOGRA 51 a 52), ISO/DIS 12647-7:2016, nejnovější knihovny PANTONE Plus Series (2016), spektrofotometry EFI ES-2000 a X-Rite i1Pro 2 (pouze měření M0), 14 nových tiskáren Epson a Canon (detaily v příloze) a nejnovější operační systémy Mac OS 10.11 a Windows 10. Upgrady: stávající zákazníci Colorproof eXpress 3.5 a Fiery eXpress 4.1-4.5.6 mohou upgradovat na verzi 4.6. Instalace je dostupná z http://www.efi.com/fieryexpress v sekci download. Před instalací je vyžadována licence (plná nebo upgrade).

    Obsahem instalace jsou základní ICC profily médií od EFI a dále příslušného výrobce tiskárny.

    Verze Small podporuje inkoustové tiskárny o maximálním formátu A3+/A2 (nebo šířky role do 18").

    K dispozici jsou plně funkční demonstrační verze pro Windows i Mac OS X.



    Minimální systémové požadavky (PC a Mac): CPU s 2GHz procesory Pentium IV s Intel CPU, 1GB RAM, 10/100 Mbit sít, 1 USB port.
    Podporované operační systémy: Windows 7, 8, 8.1 a 10. Mac OS X 10.9, 10.10 a 10.11. EFI eXpress běží v 32-bitovém modu na Mac OS X a Windows 7.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.