Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Fiery eXpress 4.6 Small Mac/Win (OKI)

EFI Fiery eXpress 4.6 Small Mac/Win (OKI)
Speciální verze RIPu EFI eXpress pro LED tiskárny OKI . Firma EFI, Inc. nabízí speciální verzi RIPu EFI eXpress pro LED tiskárny s podporou nové OKI technologie Pro Q Multilevel. Tato inovační technologie dokáže vykreslit až 32 barevných odstínů na bod...
 
Koncová cena bez DPH
17 075 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE45151806
Part No.
45151806

    Popis produktu

    Speciální verze RIPu EFI eXpress pro LED tiskárny OKI.

    Firma EFI, Inc. nabízí speciální verzi RIPu EFI eXpress pro LED tiskárny s podporou nové OKI technologie Pro Q Multilevel. Tato inovační technologie dokáže vykreslit až 32 barevných odstínů na bod. Tím dosahuje kvalitnějšího tisku s jemnějšími tóny a hladším odstupňováním. Poskytuje tak barevně přesnější výstupy. Posunuje tak využití LED tiskáren i do náročných oblastí koncepčního digitálního nátisku.

    Malé náklady za dostupnou cenu

    Tisk malých nákladů pomocí klasických technologií je však extrémně drahý a nerentabilní. Tisk na klasických kancelářských tiskárnách a multifunkčních zařízeních bez možnosti kalibrace a barevné správy zase nesplňuje požadavky grafického sektoru na kvalitu a konzistentnost barevného podání. Vzhledem k nízké nákladové hranici výhodnosti digitálního tisku proti ofsetu, která se díky stlačeným cenám ofsetového tisku pohybuje na hranici 100 tiskových archů (200 až 400 A4 stran), si také mnoho menších pracovišť nemůže dovolit pořídit barevný produkční digitální tiskový stroj vzhledem k jeho relativně vysoké pořizovací ceně a velké tiskové kapacitě, kterou se jim nedaří naplnit.

    Řešení s EFI eXpress

    Nové tiskové řešení EFI eXpress OKI spojuje kvalitní tiskárnu formátu A3++ OKI s fyzickým rozlišením 1200 x 600 dpi se softwarovým ripem EFI eXpress. Rozšiřuje tak nátiskový systém o produkční tisk malých nákladů řízený společným ripem. Tisky z tohoto systému jsou možné použít též jako produkční nátisk, vzhledem k jeho velmi těsnému přiblížení k parametrům certifikovaného nátisku a je výrazně levnější než tisk na inkoustových řešeních. V oblasti digitálního nátisku tato kombinace vhodně doplňuje stávající spektrum inkoustových tiskáren o zařízení s výrazně levnějším provozem a rychlejším tiskem s možností velkých objemů produkce. Zároveň zachovává dostatečnou tiskovou kvalitu i při použití standardní dvouúrovňové technologie. Digitální LED hlava vybavená technologií Pro Q Multilevel ovládaná RIPem EFI eXpress pro OKI barevnost a přesnost interpretace jen dále umocňuje.

    EFI eXpress OKI je shodný se standardním EFI eXpress. Obsahuje však podporu pouze tiskáren OKI.

    Základní informace

    EFI Fiery eXpress 4.6 je velmi silný ripovací nástroj, který přináší uživatelům vysoce kvalitní tiskový výstup s minimálním nastavením a velmi intuitivním uživatelským rozhraním, běžící na posledních verzích operačních systémů Mac OS X a Windows. Programové vybavení je určeno především kreativním profesionálům, grafikům, malým reklamním a grafickým studiím nebo pracovníkům předtiskové přípravy, reprostudiím (tisk na zakázku), zkrátka všude tam, kde se vyžaduje výstup s barevnou věrností, simulací přímých barev či. Průvodce nastavením uživatelům umožní jednoduchou instalaci, získání licence a nastavení, které minimalizuje čas a náročnost na znalost produktu a jeho rychlému použití k tisku barevně věrných úloh či digitálnímu nátisku na laserových a LED tiskárnách.

    Novinky EFI Fiery eXpress 4.6: byly zrušeny: Fiery eXpress for Photo, for Proofing and for Proofing Advanced. Funkce těchto verzí jsou nyní k dispozici pro všechny uživatele EFI Fiery eXpress 4.6. Nová verze bude nyní již jen ve dvou verzích: "Small" - pro všechny podporované tiskárny do šířky tisku 18”/A2 a "Large" - pro všechny podporované tiskárny šířky tisku 24” (61 cm) a vyšší. Verze 4.6 podporuje nové normy ISO 12647-2 (FOGRA 51 a 52), ISO/DIS 12647-7:2016, nejnovější knihovny PANTONE Plus Series (2016), spektrofotometry EFI ES-2000 a X-Rite i1Pro 2 (pouze měření M0), 14 nových tiskáren Epson a Canon (detaily v příloze) a nejnovější operační systémy Mac OS 10.11 a Windows 10. Upgrady: stávající zákazníci Colorproof eXpress 3.5 a Fiery eXpress 4.1-4.5.6 mohou upgradovat na verzi 4.6. Instalace je dostupná z http://www.efi.com/fieryexpress v sekci download. Před instalací je vyžadována licence (plná nebo upgrade).

    Obsahem instalace jsou základní ICC profily médií od EFI a dále příslušného výrobce tiskárny.

    K dispozici jsou plně funkční demonstrační verze pro Windows i Mac OS X.



    Minimální systémové požadavky (PC a Mac): CPU s 2GHz procesory Pentium IV s Intel CPU, 1GB RAM, 10/100 Mbit sít, 1 USB port.
    Podporované operační systémy: Windows 7, 8, 8.1 a 10. Mac OS X 10.9, 10.10 a 10.11. EFI eXpress běží v 32-bitovém modu na Mac OS X a Windows 7.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.