Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI eXpress for Proofing 4.5 Advance XL Mac/Win

EFI eXpress for Proofing 4.5 Advance XL Mac/Win
Základní informace EFI eXpress for Proofing Advance XL 4.5 je velmi silný ripovací nástroj, který přináší uživatelům vysoce kvalitní tiskový výstup s minimálním nastavením a velmi intuitivním uživatelským rozhraním, běžící na posledních verzích operačn...
 
Koncová cena bez DPH
33 992 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE45100327
Part No.
45100327

    Popis produktu

    Základní informace

    EFI eXpress for Proofing Advance XL 4.5 je velmi silný ripovací nástroj, který přináší uživatelům vysoce kvalitní tiskový výstup s minimálním nastavením a velmi intuitivním uživatelským rozhraním, běžící na posledních verzích operačních systémů Mac OS X a Windows. Programové vybavení je určeno především kreativním profesionálům, grafikům, malým reklamním a grafickým studiím nebo pracovníkům předtiskové přípravy, reprostudiím (tisk na zakázku), zkrátka všude tam, kde se vyžaduje výstup s barevnou věrností, simulací přímých barev či. Průvodce nastavením uživatelům umožní jednoduchou instalaci, získání licence a nastavení, které minimalizuje čas a náročnost na znalost produktu a jeho rychlému použití k tisku barevně věrných úloh či digitálnímu nátisku na inkoustových, laserových a LED tiskárnách.

    Nejnovější vlastnosti EFI eXpress 4.5 (oproti verzi 4.1): optimalizace digitálního nátisku pomocí analýzy hlavních barev (Dynamic Wedge) pomocí jediného kliku (ve verzi Advance), nejnovější Adobe PDF Print Engine 2.5 (obrovské zrychlení zpracování PDF úloh) a podpora PDF/X4, nové knihovny PANTONE Plus Series a Fashion and Home, nový převod barev pomocí tzv. Dynamic Rendering Intent (analýza barev konkrétní úlohy a jejich specifický převod), nová možnost globálního nastavení aplikace. EFI eXpress samozřejmě také nabízí jednoduchý přechod na profesionálnější řešení EFI Colorproof XF nebo EFI Fiery XF.

    Obsahem instalace jsou základní ICC profily médií od EFI a dále příslušného výrobce tiskárny.

    Verze XL podporuje inkoustové tiskárny o šířce formátu A1 (24").

    K dispozici jsou plně funkční demonstrační verze pro Windows i Mac OS X.

    Rozdíl mezi verzí Photo a Proofing: verze Photo neumožňuje tisk simulace přímých barev, kontrolních proužků a tisk souborů ve formátu PS, EPS, PDF a RPF.

    Verze Advance obsahuje stejné funkce jako má "základní" verze pro Proofing, navíc má k dispozici nový modul pro certifikaci a verifikaci digitálního nátisku. Po vytištění nátisku s kalibračním proužkem (např. Ugra/Fogra Media Wedge nebo IDEAlliance) umožnuje verze Advance změřit pomocí podporovaného spektrofotometru (i1, vestavěné spektrofotometry - Epson Spectroproofer či HP Z Series) a vyhodnotit kvalitu digitálního nátisku a posoudit, zda je ve shodě s konkrétní normou (např. ISO 12647/7 nebo ISO 12647/8). Dále umožnuje vytisknout štítek na samolepku na tiskárně DYMO LabelWriter 450 nebo vytisknout na jakékoliv tiskárně protokol o certifikaci. Spektrofotometr není součástí software.

    Minimální systémové požadavky (PC a Mac): CPU s 2GHz procesory, 2GB RAM, 10/100 Mbit sít, 1 USB port, grafická karta a monitor s rozlišením 1280 x 1024 a větším.
    Podporované operační systémy: Windows XP, Windows 2003 Server, Windows 2008 R2, Windows 7, Mac OS X 10.6 a 10.7. EFI eXpress běží v 32-bitovém modu na Mac OS X a Windows 7.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    www.efi.cz
    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.